5 motive pentru care merita sa vezi El Clasico

El Clasico Barcelona - Real Madrid

Se poate spune ca acest Clasico de duminica nu are importanta pentru niciuna dintre echipe. Dincolo insa de evidenta rivalitate dintre cele doua grupari, care exista indiferent de pozitiile din clasament, am gasit pentru tine 5 motive importante pentru care merita sa vezi El Clasico din weekend. Iata-le!

1. Victorie, pentru a intrerupe seria de invincibilitate a Barcei

El Clasico de duminica e important pentru Real Madrid din acest punct de vedere. Dupa 34 de meciuri, Barca lui Valverde e deja campioana si, e neinvinsa! Obiectivul catalanilor e sa incheie sezonul fara infrangere, ceea ce ar fi cu atat mai dureros pentru echipa noastra si nu s-a mai intamplat decat o singura data in istorie. E un motiv suficient pentru baietii lui Zidane sa caute victoria duminica si un motiv important pentru tine, sa vezi acest duel.

2. Imaginea clubului, in joc

Pentru Florentino Perez acest Clasico e fundamental la nivel de imagine. Chiar daca echipa sa a prins a treia finala consecutiva de Champions League, distanta fata de noua campioana e ingrozitoare si lasa semne adanci. O victorie in Clasico ar arata ca Real Madrid a gresit in acest sezon, dar are acelasi nivel ca si rivala sa. Iar pentru imaginea clubului, un an in care pierzi categoric campionatul si nu bati nici o data Barcelona e teribil.

3. Zidane pregateste formula standard

Merita sa te uiti la Clasico si pentru acest lucru. Real nu va alinia o formula experimentala, iar toti jucatorii foarte importanti (Valizi) vor fi in teren. Varane e incert, la fel si Isco, in timp ce Carvajal e OUT in mod sigur. Tehnicianul francez va alinia insa un unsprezece cu nume grele precum Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Luka Modric sau Karim Benzema. Nu e exclus sa fie ultima reprezentatie de gala a BBC-ului la Madrid.

4. Moral pentru Kiev

O victorie pe Camp Nou ar intari un Real Madrid care a suferit destul anul acesta. Si ar ridica moralul pentru partida de la Kiev. Punctele nu conteaza duminica, insa moralul da, si ce moral mai bun poti sa ai pentru finala Ligii dupa ce mergi acasa la campioana Spaniei si marea ta rivala si o bati?

5. Razbunarea meciului tur de pe Bernabeu (0-3)

Victoria Barcelonei pe Bernabeu a fost dureroasa. Si a contat mult in economia La Liga din acest an. Dupa 0-3 in meciul tur, actualii componenti ai lotului trebuie sa mearga pe Camp Nou sa spele rusinea. Si o pot face duminica seara. Inca un motiv sa nu ratezi acest El Clasico!

Despre autor

Tags: , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap