90 de minute…

Browse By

90 de minute de nervi, impotenta si tristete….90 de minute inexplicabile…90 de minute de confuzie si teama…90 de minute care dau nastere la dubii, mai mult decat rationale asupra starii fizice si emotionale ale unei echipe care s-a scufundat dupa anul nou…90 de minute in care te poti uita la banca si simti panica ori confuzia unui staff incapabil sa stopeze dezastrul…90 de minute in care te poti uita la terenul de joc si nu poti recunoaste niciunul dintre madrilenii care au coborat in Catedrala…90 de minute in care poti chestiona un antrenor fara raspunsuri imediate in fata dezastrului… 90 de minute de tacere misterioasa, de invinovatire, de confesiuni exasperante… 90 de minute fara spiritul lui Sergio Ramos sau magia lui Modric ori James… 90 de minute in care intelegi ca Toni Kroos e uman, iar clasa sa nu poate salva mereu o echipa rupta de neputinta… 90 de minute suficiente pentru a darui La Liga drept cadou marilor tai rivali…90 de minute in care cel mai bun jucator al Planetei nu exista, desi acum doua luni ne facea sa existam…90 de minute in care realizezi ca marele Real Madrid abia trage la poarta…90 de minute in care Real Madrid nu mai castiga meciurile din inertie… 90 de minute in care individualitatile nu mai conteaza… 90 de minute in care atacul stelar al campioanei europei este inexistent, absent, necunoscut… 90 de minute in care minutul 93 nu exista…Dar peste toate…90 de minute mai aproape de Camp Nou.

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  Genial, trist si adevarat. Primele trei cuvinte care imi vin in minte…

 • psycho

  colegul florin a contabilizat doar ultima partida,sunt cate sute de minute de cel putin.
  din pacate la italian se pare ca doar cerul e limita.Doamne apara si pazeste!

 • gabipetre

  90 de minute dupa care nu indraznesti sa tragi concluzia atat de evidenta; ca atunci cand casa ti-e daramata dupa un cutremur, dar tot mai speri ca vei dormi in patul tau, in camera ta, in noaptea ce vine…
  Superb, Florin

 • gogoloius

  90 cu valencia, 90 cu cordoba, 180 cu AM , 90 cu AM, 90 cu bilbao, ……. și vom face 90 de vis cu barca… sa fim seriosi.

 • bembiluna

  un an si jumatate de roller-coaster, in care am fost cu inima sus, de cateva ori (superbe, ce-i drept) si de prea multe ori cu ea indoita de nesiguranta, de neincredere. multe priviri neputincioase spre locul de unde ar trebui sa vina solutiile. prea multa suferinta pentru unii de pe banca si prea multa neputinta pentru unii din teren. intrebarea chinuitoare: cum pot minunile astea de jucatori, superbi individual, sa joace atat de prost impreuna? si cele mai dureroase dintre toate: pana cand? si apoi, cine si ce?

 • doctoracu

  Genial Florine, genial.

 • Dorian Preda

  O cronica altfel, care sintetizeaza perfect ce s-a intamplat la Bilbao, exceptional!!

 • RaresMadrid

  Offf Florine Florine….
  Cred ca tu esti unul din motivele pentru care am continuat sa cred in aceasta echipa in vremurile grele 2009-2011, prin articolele tale ne alinai tristetea
  Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa vad si sa citesc un asa poet blanco si ca tii cu aceasta echipa.
  Esti incredibil

 • COSTEL

  in 90 de secunde am citit un editorial de sport care eu personal imi doresc sa il citeasca fani madrileni din romania si peste 90 de ani . Florin Codreanu​ si-a castigat acest drept prin zeci sute de articole scrise cu o penita ce putini oameni in aceasta tara au . FELICITARILE MELE .

 • RaresMadrid

  90 de minute in care minutul 93 nu exista

  Speechless

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  Scuzati expresia: dar ce dracu sa mai zici dupa randurile astea? Un articol atat de scurt, trist, adevarat si de cuprinzator n-am mai citit niciodata. Domnule Codreanu, de ce ma omori cu zile?

Real Madrid Romania