Acord intre Real Madrid si Cruzeiro pentru transferul lui Lucas Silva

Lucas Silva, mijlocasul brazilian al lui Cruzeiro Belo Horizonte va juca la Real Madrid. Campioana Europei a finalizat discutiile cu gruparea braziliana si va plati 13,5 milioane de euro in schimbul mijlocasului defensiv. Emisarii gruparii madrilene in frunte cu Directorul General, Jose Angel Sanchez s-au deplasat marti noaptea in Brazilia pentru a pune la punct ultimele detalii in privinta mutarii lui Silva pe Santiago Bernabeu.

Cu toate ca acordul dintre parti este deja incheiat, anuntul transferului se va amana pentru o perioada nedeterminata. Cu toate ca brazilienii ar fi dorit sa-l pastreze pe Lucas facandu-i o oferta de prelungire a contractului cu un salariu mai mare, mijlocasul in varsta de 21 de ani a fost de neclintit in decizia sa. Sunt sanse mari ca Lucas sa ajunga in iarna la Real Madrid, dar exista varianta ca brazilianul sa devina blanco din vara lui 2015.

Singurele detalii care au impiedicat redactarea actelor pentru moment sunt legate, din informatiile noastre, de faptul ca gruparea braziliana ar dori sa-l mai tina pe Lucas pentru Cupa Libertadores 2015, care are programata finala undeva inspre finalul lunii august. Real Madrid este de acord sa-l aduca pe Lucas in vara, desi ar prefera un transfer inca din iarna. Discutiile se vor incheia insa cel mai probabil cu acordul dintre cele doua cluburi, mai ales ca Lucas Silva isi doreste cu ardoare sa ajunga la campioana Europei.

Mijlocasul carioca evolueaza ca mijlocas defensiv, s-a nascut pe 16 februarie 1993 si masoara 1,82. Evolueaza atat ca mijlocas defensiv cu rol de recuperator cat si ca mijlocas central box-to-box. Fotbalistul a fost format de Cruzeiro intre 2007 si 2012 si a debutat la prima echipa a clubului in luna iunie a anului 2012. Lucas Silva este titular in nationala Braziliei sub 20 de ani cu care a castigat Turneul de la Toulon, dupa ce Brazilia a zdrobit in finala Franta cu 5-2.

Real Madrid a fost interesata si in vara acestui an de fotbalistul brazilian dupa ce fostul mare star madrilen Ronaldo de Lima si prietenul sau, Zinedine Zidane l-au prezentat pe fotbalist antrenorului Carlo Ancelotti. Lucas Silva este considerat de portalul brazilian globeosporte intre cele mai mari talente ale noii generatii de fotbalisti brazilieni. “Bun recuperator, jucator tehnic ce poseda o pasa lunga foarte buna, intuitiv si foarte bun ca plasament” este descrierea facuta de jurnalistul brazilian Andre Gomes. Considerat cel mai bun mijlocas defensiv din campionatul intern, Lucas are un procentaj absolut impresionat al paselor reusite (95,9%) si recupereaza in medie 3,1 mingi per partida. Brazilianul are pasa lunga si sut foarte bun si este unul dintre liderii noii generatii de fotbalisti din Tara Cafelei.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap