Acuzatii de dopaj la adresa lui Sergio Ramos. Reactia clubului Real Madrid

Capitanul echipei Real Madrid ar fi fost implicat conform dezvaluirilor din Football Leaks in doua teste antidoping pe care le-a picat.

Prima procedura ar fi fost incalcata la finalul unui meci de La Liga, iar celelalt dupa finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino.

La finalul partidei de campionat cu Malaga, Ramos a refuzat sa mearga direct la testul antidoping sustine Der Spiegel, preferand sa faca mai intai un dus, dar agentia Anti Doping din Spania a confirmat pentru sursa citata ca nu s-au gasit dovezi clare care sa indice ca Ramos ar fi incalcat vreo regula.

In ceea ce priveste finala Ligii Campionilor situatia e mai complicata. Ramos ar fi fost depistat pozitiv cu un medicament interzis, iar medicul Realului ar fi recunoscut ca i-a facut injectii in umar fotbalistului merengue.

Reactie oficiala Real Madrid

Clubul blanco a reactionat pe site-ul oficial:

“Sergio Ramos capitanul formatiei noastre nu a incalcat niciodata regulamentul de control anti-doping. Uefa a cerut informatii apoi a inchis cazul imediat dupa ce a verificat totul cu expertii de la Agentia Mondiala Anti Doping. Nu ne pronuntam asupra unor dovezi de natura indoielnica care au aparut un publicatia Der Spiegel” se arata intr-un comunicat oficial pe site-ul clubului blanco.

Despre autor

Tags: ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap