Alaves – Real Madrid, 23 ianuarie 2021 – ora 22.00

Real Madrid se află într-o situație limită după egalul din deplasare cu penultima clasată, pierderea Supercupei Spaniei și eliminarea din Cupa Regelui, o situație care, paradoxal, de dă speranțe pentru un meci bun, echipa antrenată de Zinedine Zidane fiind obișnuită să joace bine în perioadele în care se află * cu spatele la zid*.

Lista absențelor importante de astăzi este deschisă de căpitanul Sergio Ramos și de Dani Carvajal, ambii nerefăcuți după accidentările mai vechi, și continuă cu Fede Valverde cu o accidentare ce-l va ține departe de echipă 2 săptămâni. Martin Odegaard este cu un picior la Arsenal Londra, unde se pare că va pleca împrumut pentru 6 luni, iar Rodrygo Goes este în continuare accidentat. Ca urmare, echipa noastră poate juca cu Courtois în poartă, Lucas Vasquez dreapta, Ferland Mendy stânga, Eder Militao și Rafa Varane fundași centrali. La mijloc probabil se va miza pe trioul de aur Modric – Casemiro – Kroos iar în față, antrenorul de astăzi David Bettoni îi va trimite pe Eden Hazard, Benzema și Asensio.

Deportivo Alaves a câștigat în tur pe terenul nostru dar de atunci are doar o singură victorie, apropiindu-se de zona roșie a clasamentului.

Să sperăm într-un meci bun al echipei noastre și într-o victorie ce ar mai putea liniști un pic apele în capitală.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap