Alvaro Arbeloa: “Diego Lopez este un mare portar, un mare profesionist, un madridista adevarat”

Fundasul Alvaro Arbeloa a fost protagonistul ultimei conferinte de presa din Statele Unite. Canteranul blanco a analizat evolutia sa si a colegilor sai din partida cu AS Roma, a discutat despre situatia lui Diego Lopez si a vorbit despre cele sase trofee puse in joc in acest sezon pentru campioan a Europei. ” Munca pe care am depus-o pana acum in pregatiri a fost de calitate. O infrangere intr-un meci amical nu poate afecta continuarea programului pe care ne dorim sa-l ducem la bun sfarsit pana la startul sezonului competitional” a spus Arbeloa care si-a laudat antrenorul pentru eforturile pe care le face in aceasta perioada: “Ne lipsesc jucatori importanti, ne afecteaza perioada pe care am petrecut-o separati. Vom incerca sa muncim din ce in ce mai mult pentru a ne apropia de ceea ce ne dorim noi si antrenorul nostru. Mister are cea mai grea misiune in aceasta perioada si trebuie apreciat pentru felul in care face fata tuturor situatiilor existente”

Salamantinul nu s-a sfiit sa analizeze si mutarile importante reusite de Real Madrid in aceasta vara, Toni Kroos si James Rodriguez: “Sunt doi fotbalisti de calibru mondial care ne ajuta sa ne intarim in doua pozitii in care aveam mare nevoie. Se creeaza un lot foarte competitiv la Madrid, iar jucatorii de mare valoare sunt mereu bine veniti intre noi. Cu siguranta, atat Toni cat si James ne vor ajuta in indeplinirea obiectivelor din acest sezon” a spus Arbeloa.

Canteranul a refuzat sa comenteze subiectul Keylor Navas, dar a analizat situatia celor doi portari de baza ai echipei madrilene: “Diego Lopez este un portar extraordinar. Are contract cu Real Madrid si ar trebui sa fie foarte linistit. In plus, este un mare madridista si un urias profesionist. Nu s-a temut niciodata sa lupte pentru postul de titular si nici sa demonstreze ca este cel mai bun. Imi imaginez ca si Iker e in aceeasi situatie, amandoi sunt doi portari exceptionali, suntem norocosi ca-i avem” a precizat Alvaro Arbeloa.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap