Alvaro Arbeloa: “Multi s-au grabit sa-l conteste pe James, acum multi tac”

Alvaro Arbeloa a marcat aseara din nou pentru Real Madrid intr-unul din probabile ultimele sale jocuri pentru gruparea blanco. Canteranul a vorbit la finalul meciului cu presa, a analizat evolutia sa si a colegilor sai si l-a laudat pe James Rodriguez: “Sunt multi cei care s-au antepronuntat in cazul lui James, dar acum tac. Este un fotbalist extraordinar! James merita toti banii care s-au platit pentru el!” a afirmat Arbeloa.

Despre golul sau si gestul lui Cristiano de dupa, Alvaro a spus: “Nu m-a deranjat sub nicio forma gestul sau, iar daca pe mine nu ma deranjeaza, nu vad de ce i-ar deranja pe altii. Cris vrea sa marcheze, este in lupta pentru titlul de golgeter, iar noi incercam cu totii sa-l ajutam, pentru ca merita. Ambitia sa este un exemplu. Este mereu fantastic sa marchezi, iar atunci cand o faci pe Bernabeu este cu adevarat special. Este un gol pentru fiica mea, car a implinit cinci ani”. Despre meciul cu Almeria, Arbeloa a precizat de asemenea: “Ne-au facut viata grea, dar echipa a facut un efort considerabil din punctul meu de vedere, victoria fiind astfel meritata”.

Arbeloa le-a luat de asemenea apararea lui Asier Illarramendi si Jese dupa acest joc: “Asier a jucat cu dureri extraordinare. Trebuie sa-i multumim ca s-a sacrificat in acest meci desi avea o durere ingrozitoare de cap. Pentru Jese acest an este unul de tranzitie. Cred ca abia de la anul vom vedea adevaratul Jese” a incheiat canteranul.

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap