Alvaro Medran va fi imprumutat de Real Madrid la Getafe

Browse By

Alvaro Medran, mijlocasul defensiv de la Real Madrid Castilla va fi imprumutat pentru un sezon in Primera Division la concitadina, Getafe. Fotbalistul care in sezonul trecut a bifat 132 de minute pentru Real Madrid in 5 meciuri disputate pentru gruparea merengue va fi cedat la formatia pregatita de Fran Escriba urmand drumul altor canterani madrileni care au ajuns sa joace pe Colliseum: Miguel Torres, Pedro Mosquera, Dani Parejo, Pablo Sarabia sau Roberto Soldado.

Medran, in varsta de 21 de ani, s-a nascut pe 15 martie in localitatea Dos Torres. A inceput fotbalul la gruparea Don Bosco, trecand apoi in drumul sau catre Real Madrid pe la Cordoba. Din 2011 joaca la juniorii clubului blanco si din 2014 pentru Real Madrid Castilla. Pentru echipa secunda a clubului a marcat de 8 ori in 34 de aparitii. Este fost international sub 19 si sub 21, iar in 2015 a debutat in Uefa Champions League intr-un meci cu Ludogorets Razgrad pe Estadio Santiago Bernabeu.

 • COSTEL

  cum real madrid c nu mai exista cred ca ar trebui facuta ordine in castilia….
  nu vad de ce jucatori trecuti de 21 ani joaca in filiala noastra pe salarii de primera division…..
  cred ca se poate face o echipa competitiva cu pana in maxim 21 ani cu care sa ataci promovarea ……
  In segunda inteleg 2-3 jucatori pana in 24 ani ptr a avea experienta echilibru pentru ca este intr-adevar alt nivel.
  VIZAVI DE MEDRAN ESTE EXACT CE ARE NEVOIE . RESTU DEPINDE DOAR DE EL….
  cum intotdeauna am spus pe acest post de mijlocas defensiv inchizator recuperator fotbalisti in general se coc mai greu . exista astazi si exceptii dar ele intaresc regula.
  de exemplu parejo dani este un fotbalist care acum facea mult bine in lotul nostru …. am dat 38 mil pe illarra , vreo 10 si pe silva si pe casemiri ceva ….iar dani era al nostru ….
  NU STIU CUM S-A COMPORTAT LA GETAFE SAU CUM ESTE IN VIATA EXTRA INSA ACUM ERA MARFA PTR NOI……….

Real Madrid Romania