Alvaro Morata: “Nu am zis niciodata ca Real Madrid m-a tratat ca pe un copil

Alvaro Morata a negat ieri, la microfonul El Partidazo, ca ar fi spus ca “Real Madrid m-a tratat ca pe un copil, ca pe copilul care plecase, nu ca fotbalistul care s-a intors”. Alte declaratii importante ale lui Morata legate de Real Madrid, cititi mai jos:

“Nu am zis ca nu ma simteam numarul 1 la Madrid, pentru ca asta ar fi insemnat o lipsa mare de respect pentru fostii mei colegi. De asemenea, nu am zis niciodata ca regret ca m-am intors la Real Madrid. Aici, in Spania, se cauta doar polemica, eu nu am vorbit si nu voi vorbi niciodata rau despre Real Madrid, sau despre cineva de aici. Am spus-o mereu, i-am spus-o si presedintelui Perez: am fost tratat foarte bine in club. Am discutat cu Sergio (n.r Ramos) si i-am transmis sa clarifice el lucurile cu Mister (n.r Zidane) pentru a nu intelege gresit”

“E normal ca Ronaldo sa fie suparat, el este obisnuit sa marcheze foarte mult. Il cunosc bine, e foarte fericit cand Madridul castiga, dar isi doreste intotdeauna sa inscrie. E normal, si mie mi se intampla la fel”

“Nu este imposibil sa ma intorc la Real Madrid, dar am plecat pe o suma mare de bani si ar fi dificil sa mai fiu cumparat din nou acum, pentru o suma similara. Dar, pana la urma, repet, nimic nu e imposibil. Nici nu mi-a venit sa cred cate oferte erau pe adresa mea si de la ce cluburi, stiind ca sunt o rezerva pe Bernabeu. Stiind ca pana acum n-am facut mare lucru in fotbal”

“Niciodata nu voi sarbatori un gol pe Bernabeu. N-am facut-o nici cu Juve, pentru ca eu sunt recunoscator. Si madridista! Sunt fotbalist multumita Realului. Am ajuns la Chelsea si la echipa nationala, multumita Realului!”

Intr-un interviu acordat MARCA, Morata explica mult mai bine situatia sa si motivul plecarii de la Real Madrid: “Eu aveam nevoie de ceva ce Madridul nu-mi putea da: voiam sa joc, duminica de duminica, indiferent de moment. Spre exemplu, acum, la Chelsea, am nu eram tocmai ok fizic de vreo trei jocuri, dar am fost folosit in continuare. Asta era ceea ce cautam, iar la Real Madrid nu puteam face asta. Orice jucator vrea sa fie la Real Madrid, de ce as fi vrut eu sa plec daca lucrurile erau asa cum voiam? Aveam nevoie sa joc, atata tot. Lui Zidane ii sunt recunoscator si o sa-i fiu toata viata. Mi-a dat sansa sa joc pentru Real Madrid din nou si sa castig inca o Liga a Campionilor. Zizou mi-a zis: <Alvaro, eu inteleg ca vrei sa joci, ca vrei sa ai continuitate. E logic sa-ti doresti sa pleci>. In acelasi timp mi-a transmis ca daca vreau sa raman, e bine sa raman, dar ca in atac sunt multe optiuni. Am decis atunci ca e cel mai bine sa plec, pentru ca avem un Mondial in fata. Vreau sa fiu important pentru Spania si sa am continuitate”

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap