Alvaro Morata: “Plecarea de la Real Madrid era singura mea solutie!”

Alvaro Morata, jucatorul produs de Real Madrid si pe care gruparea blanco il poate rascumpara pana in 2016 pentru 35 de milioane de euro, a vorbit ieri despre convocarea sa la prima echipa reprezentativa, despre Carlo Ancelotti, dar si despre fosta sa echipa. Morata a marturisit ca si-a ales numarul 7 la nationala Spaniei, datorita idolului sau, Raul Gonzalez. Iata, pe scurt, cateva dintre cele mai interesante declaratii ale canteranului de la Juventus Torino.

Relatie buna cu fostii coechipieri: “Sergio si Iker ma trateaza special, pentru ca tin la mine si ma cunosc de pe vremea cand aveam 5 ani. Dar am multi prieteni in echipa reprezentativa, nu doar de la Real. Ma simt foarte bine aici, ma simt important”

Subiectul Real Madrid: “Ancelotti nu mi-a explicat niciodata de ce nu joc. Nu aveam pretentia sa fiu titular, dar erau meciuri pe care le puteam juca fara probleme. Mi-ar fi placut sa am sansa sa ma lupt pentru postura de titular. Il respect pe Mourinho, a avut incredere in mine, mi-a dat o sansa uriasa, desi putea miza si el pe altcineva. Obiectivul meu era sa ajung titular la Real Madrid si la echipa reprezentativa. E putin ciudat ca am reusit sa ajung acum la echipa nationala din Italia. Insa acum nu ma pot relaxa, e timpul sa muncesc si mai mult. Stiu ca multi fani blanco si-ar fi dorit ca eu sa raman la echipa, dar asa este fotbalul si nu aveam o alta solutie”

Nicio felicitare de la Real Madrid pentru convocare: “Nu, nu m-a felicitat nimeni. Doar familia si prietenii. Ma rog, o parte dintre ei. Au facut-o coechipierii de la Juventus si ma bucur mult”

Interes al Realului pentru Tevez si Pogba? “Amandoi sunt intre cei mai buni fotbalisti ai lumii. Tevez a facut zilele trecute un meci incredibil, iar Pogba, la 22 de ani si la calitatile pe care le are, poate deveni chiar un Balon de Aur. Este un jucator incredibil”

De ce numarul 7? “Pentru ca a fost numarul pe care l-a purtat idolul copilariei mele, Raul”

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap