Ancelotti, Klopp sau Benitez? Ce se va intampla cu banca tehnica a lui Real Madrid?

Rafa Benitez pare sa fi castigat teren in ultimele 48 de ore pentru a prelua banca gruparii blanco, dupa ce discutiile cu germanul Jurgen Klopp au intrat intr-un punct aproape mort. Fostul campion european cu Liverpool a avut prima runda de discutii cu Jose Angel Sanchez in privinta viitorului in cursul zilei de miercuri, in timp ce Florentino Perez pare sa fi cedat in fata insistentelor apropiatilor sai.

La Madrid totul arde in aceste zile si contureaza o incertitudine alarmanta. Anumite voci din apropierea clubului blanco anunta ca Florentino Perez s-a gandit serios dupa prima discutie cu Jurgen Klopp la faptul ca indepartarea lui Carlo Ancelotti poate fi o eroare. Presedintele blanco nu s-ar opune vehement pastrarii antrenorului care a adus La Decima pe Santiago Bernabeu, mai ales dupa insistentele jucatorilor importanti din echipa precum Iker Casillas, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo,Toni Kroos sau Gareth Bale. Cu toate acestea, Perez ar accepta continuarea colaborarii cu Ancelotti, doar in conditiile in care italianul isi va modifica o parte din stafful sau. Oficialii blanco doresc ca Ancelotti sa renunte la colaborarea cu preparatorul fizic Giovanni Mauri (Real Madrid a avut 17 jucatori cu leziuni medicale musculare in acest sezon), unul dintre cei mai vechi colaboratori ai acestuia, un aspect pe care Ancelotti nu-l vede cu ochi buni. Aseara tarziu, presa italiana anunta insa ca Ernesto Bronzetti, agentul tehncianului italian, ar fi ajuns la Madrid unde urma sa “rupa” intelegerea cu Real Madrid pentru 3,5 milioane de euro.

In tot acest timp, Florentino Perez nu s-ar fi aratat deloc multumit de reactia lui Jurgen Klopp. Germanul n-a raspuns deloc negativ solicitarii gruparii blanco, insa in primele discutii purtate cu oficialii madrileni, abordarea omului care a facut senzatie pe banca Borussiei nu a convenit deloc mai marilor de pe Bernabeu. In plus, Florentino Perez este destul de convins ca aducerea lui Klopp (ale carui calitati de antrenor le cunoaste si recunoaste) poate deveni o adevarata “bomba cu fitil” pentru un vestiar obisnuit cu stilul lui Ancelotti din ultimele doua sezoane. Discutiile cu germanul nu par a fi oprite definitiv, insa sansele lui Klopp s-au diminuat serios dupa prima intrevedere cu oficialii blanco, din motive deocamdata necunoscute. Pe de alta parte, exista informatii conform carora Klopp ar urma sa mai aiba o discutie in cursul zilei de luni, 25 mai cu Real Madrid, informatie neconfirmata inca.

Astfel, Rafa Benitez, favoritul Directorului General, Jose Angel Sanchez, a devenit favorit pentru a prelua Real Madrid. Sanchez l-a convins pe Florentino sa-l accepte pe Benitez prin cateva aspecte pe care a stiut sa le sublinieze elegant in fata liderului de pe Concha Espina: are ADN blanco deci cunoaste perfect clubul, stie limba spaniola si vorbeste o engleza impecabila, cunoaste La Liga si stie sa trateze dulurile europene, nu necesita acomodare, roteste mult jucatorii si o face stiind ce sa ceara de la fiecare in anumite momente ale sezonului, are un staff care din punct de vedere al pregatirii fizice este recunoscut drept unul de top in fotbalul european si in plus este un antrenor care impune intensitate si agresivitate echipelor sale indiferent de adversarul pe care il au in fata. Surse importante din jurul echipei au confirmat discutiile cu Benitez si il considera in acest moment pe spaniol drept principalul favorit la preluarea fraielor echipei blanco. Mai mult, exista deja conform ultimelor informatii un acord verbal intre Benitez si Real Madrid care poate intra in vigoare dupa incheierea sezonului din Spania.

Realmadrid.com.ro va provoaca la dezbaterea zilei si va invita sa argumentati cu argumente pro si contra cele trei variante vehiculate pentru viitorul echipei blanco. Sunteti pentru continuitatea lui Carlo Ancelotti? Va doriti ca Jurgen Klopp sa se inteleaga cu Real Madrid? Este Rafa Benitez cea mai potrivita varianta pentru banca gruparii merengue? Argumentele voastre pro si contra pot transforma aceasta tensiune existenta de cateva zile intr-o discutie nu doar interesanta ci si constructiva…Hala Madrid!

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap