Ancelotti: “Ramos este primul care intra in vestiar si ultimul care il paraseste!”

Carlo Ancelotti a dezvaluit cateva din secretele vestiarului sau. In cadrul unei emisiuni de la Telecinco in care tehnicianul italian le-a facut o mare surpriza unor suporteri madrileni, Carletto a vorbit despre o parte dintre jucatorii sai si le-a facut cateva caracterizari atipice. “Am o relatie formidabila cu toti baietii” a spus Ancelotti care l-a descris pe Sergio Ramos, eroul de la Lisabona ca pe “un adevarat profesionist”: “Sergio este primul care intra in vestiar si ultimul care iese, dupa antrenamente. A facut un sfarsit de sezon absolut incredibil” marturiseste Ancelotti. ”

In opinia antrenorului madrilen, “Xabi Alonso este de departe cel mai disciplinat jucator” in timp ce Isco este “cel mai ambitios dintre baieti si cel mai determinat, dar totodata cel mai mancacios”. La capitolul buna dispozitie, Marcelo nu are rival: “Marcelo este jucatorul cel mai amuzant si cu cel mai dezvoltat simt al umorului dintre ei, e formidabil” anunta Carlo. Despre Cristiano, Ancelotti spune ca in ciuda statutului sau “Ronaldo este un antistar in viata privata si un fobalist care duce profesionismul la extrem”.

Invitati speciali la aceasta emisiune a fost doi fani blanco, abonati ai clubului. Primul dintre ei, este socio din 1941 in timp ce al doilea, mai tanar, are un tatuaj cu numele lui Iker Casillas pe brat si si-a botezat fiul cu acelasi nume.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap