Angel di Maria aproape de un transfer la Manchester United

Angel di Maria nu a fost oprit in lotul campioanei Europei pentru partida retur cu Atletico Madrid din Supercupa Spaniei. Carlo Ancelotti a anuntat aseara ca decizia in privinta argentinianului a fost “una tactica” si ca pentru acest joc “n-a avut nevoie de prezenta lui Di Maria”. Conform ultimelor informatii care vin dinspre Madrid, oficialii gruparii de pe Santiago Bernabeu n-au vrut insa sa riste o accidentare a starului argentinian, aflat foarte aproape de o intelegere cu Manchester United.

De fapt, Real Madrid si Manchester United par sa fi ajuns la un acord pentru transferul lui Di Maria pe Old Trafford. Englezii s-au aratat dispusi sa achite 50 de milioane de lire pentru transferul lui Di Maria, dar spaniolii n-au acceptat aceasta oferta inaintata de Manchester United. Cum diferenta intre cerere si oferta n-a fost chiar atat de mare, cele doua cluburi au negociat in ultimele 48 de ore transferul argentinianului, Real Madrid solicitand 58 de milioane de lire, adica 70 de milioane de euro pentru fotbalistul nascut la Rosario. United pare de acord sa ofere aceasta suma (inca nu se stie daca suma va fi platita integral sau in doua transe), astfel ca tot ceea ce ramane de realizat este ca United si Angel di Maria sa ajunga la un acord in privinta salariului fotbalistului.

Di Maria se intelesese cu Paris Saint Germain pentru un salariu fabulos de 9 milioane de euro pe an, iar daca United va atinge aceasta suma (ceea ce pare foarte probabil tinand cont de disperarea lui Louis van Gaal de a aduce un super star in aceasta vara) jucatorul va semna cu gruparea engleza un contract pe cinci sezoane. Discutiile vor continua in acest weekend, fiind foarte probabil ca United sa-si fi trimis deja un emisar in Capitala Spaniei. Daca transferul se va realiza, Angel di Maria va deveni cel mai scump fotbalist vandut vreodata de Real Madrid in toata istoria sa.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap