Au aparut primele informatii despre intelegerea lui Sami Khedira cu Bayern Munchen

Jurnalistul spaniol, Jose Ramon de la Morena,a dezvaluit ca internationalul german, Sami Khedira are deja o intelegere verbala cu Bayern Munchen, care se va concretiza incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Germanul nu si-a prelungit contractul cu campioana Europei si intra din luna ianuarie in ultimele sase luni de contract: “Khedira este aproape sigur jucatorul lui Bayern Munchen. In aceasta vara, cineva, in numele lui Guardiola, i-a sugerat sa nu prelungeasa acordul cu Real Madrid si sa refuze ofertele din Premier League pentru ca la finalul anului viitor, Bayern Munchen ii va oferi tot ceea ce doreste. Pretentiile pe care Khedira le ridica in acest moment la Real Madrid, 8,5 milioane de euro pe an, Guardiola s-a angajat sa i le achite, mai ales ca Bayern nu va plati niciun euro pentru transferul fotbalistului.” a anuntat de la Morena.

In plus, Jose Ramon de la Morena a dezvaluit cum au decurs discutiile dintre tabara lui Khedira si Real Madrid: “Agentul sau a cerut clubului Real Madrid un salariu intre 7 si 8 milioane de euro pentru a prelungi contractul. I-a anuntat deja pe oficialii madrileni ca Bayern Munchen ii va oferi din vara aceasta suma, dar Real a rupt discutiile. Nici agentul fotbalistului n-a insistat, pentru ca avea in fata cazurile Ozil si Di Maria, care au avut pretentii al fel de exagerate si care pana la urma au plecat de la Real” a anuntat Jose Ramon de la Morena.

Posibila mutare a lui Sami Khedira la Bayern Munchen a fost anuntat si de realmadrid.com.ro in luna septembrie a acestui an.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap