Avancronica Real Madrid – Betis, 24 aprilie 2021, ora 22.00

Colegul si prietenul nostru, Catalin Stoica ne face mai jos o avanpremiera a meciului din aceasta seara.

Hala Madrid!

După cum probabil Zidane ne-a obișnuit cu multe din declarațiile sale în fiecare an, în a 2-a parte a sezonului fiecare meci este o finală, iar cel de astăzi nu face excepție, echipa sa fiind obligată să învingă, pentru a rămâne în cursa trofeului LaLiga, un adversar dificil care nu de puține ori a reușit să-i pună bețe în roate.

Conferința de presă de ieri a lui Zidane:

Zidane: “Betis este o echipă foarte solidă și ne așteptăm la un meci foarte greu dar suntem pregătiți să facem un meci bun.”

“Toni nu va fi cu noi, dar Luka Modric va fi convocat.”

“Eden Hazard va fi convocat și asta este o veste bună.”

“Ar fi absurd sa nu jucăm în semifinalele UCL, avem dreptul să le jucăm și le vom juca.”

“Nu cred că UEFA sau arbitrii ne vor pune piedici în semifinale.”

“Sergio Ramos se simte bine, se antrenează pe teren și cred că în curând se va antrena cu echipa.”

“Mendy nu va fi cu noi mâine, nu are nimic grav și sper că marți va fi cu noi deja.”

“Avem un sezon ciudat cu multe accidentări și cazuri de îmbolnăviri cu covid. Nu cred că avem un lot scurt, avem o echipă mare și foarte buna.”

Ultimul antrenament înaintea partidei de astăzi:

Primul 11 probabil cu care ar putea începe Zidane:

3-4-3: Courtois, Nacho-Varane-Militao, Marcelo-Casemiro-Isco-Carvajal, Vincius-Benzema-Asensio

Încă o veste extrem de bună în aceasta săptămanâ, Hazard ar putea reveni în sfarsit pe teren după o perioadă lungă de absență, un jucător capabil să facă diferența în cursa pentru LaLiga și dubla cu Chelsea.

Defensiva arată bine, Nacho-Militao au legat un parteneriat solid iar revenirile lui Varane și Carvajal nu pot decât să ne entuziasmeze. La mijloc lipsesc din nou motoarele, Modric și Kroos, astfel se poate spune că sunt în continuare probleme acolo, dar forma extraordinară a lui Benzema le poate face uitate ca în meciul precedent cu Cadiz unde și-a trecut în cont 2 goluri și o pasă decisivă dovedindu-se providențial în victoria cu 3-0.

De la Betis lipsește un jucător foarte important, Nabil Fekir, din cauza unui cartonaș roșu primit din partea anterioara cu Bilbao.

Real Madrid are o serie foarte bună de 16 meciuri neînvinsă în toate competițiile, Courtois păstrându-și poarta imaculată în ultimele 3 partide cu intervenții sigure.

Bilanțul ultimelor 6 meciuri între cele două echipe: Real Madrid 3 victorii, 2 Betis, 1 egal; meciuri în care ambele echipe au înscris cumulat cel puțin 10 goluri fiecare.

¡Hala Madrid! Y nada más

ReplyForward

Despre autor

sanbk2002

sanbk2002

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap