Benzema: “Am o medie buna de goluri…dar cand langa tine e unul care da 50 pe sezon…”

Browse By

 • zeshe

  nu e vorba de media ta de goluri, e vorba de ocaziile pe care le ratezi

  • Torpyla

   toti atacantii rateaza enorm. karim e abia la inceputul unei astfel de faze…ce mai poti spune de higuain? daca vrei, poti vedea ratari si din partea celorlalti atacanti, doar ca acolo alegi sa vezi reusitele in detrimentul ratarilor.

 • Marine Blue

  Pentru ce ai făcut sezoanele precedente , JOS PĂLĂRIA! Pentru ce aport aduci in acest sezon , cred ca nici tu nu te apreciezi . Pentru ca tu trebuie sa marchezi mereu și REALUL trebuie sa castige mereu. Dar cand tu inscri DOAR un gol (si intr-un singur meci ai 8 ocazii! ) este clar ca nu meriti laude.
  Orice jucător dela REAL trebuie sa știe ca merita sa joace la Real numai când are randament maxim. Nu trebuie nimeni păstrat doar pentru ca nuștiu când a jucat foarte bine. Nu mai joci foarte bine și nu mai dai randament – OUT de la Real. Real nu este o societate caritabila sau de binefacere: când ți-a trecut timpul , cauta alta echipa.

  • Negru

   Cu tot respectul, as fi curios daca ar veni seful tau si ar zice, ai lucrat bine 2 ani de zile, dar deja de 3 luni din diferite motive pe care eu nu le stiu nu mai lucrezi bine si te dau afara, nu conteaza ce ai facut pana acuma, firma mea nu e firma de binefacere, te platesc ca sa lucrezi eficient, nu sa lucrezi la 60% din capacitate. Afara cu tine. El neestind nimic din viata ta personala, din cea ce faci tehnic si cum faci ca sa ajungi la 60%, dat fiind ca, clientul s-a schimbat, cerintele is altfel si piata e diferita. Dpmdv gandirea ta e puerila.

   • Marine Blue

    Real Madrid NU este orice firma . REAL este cel mai mare club de fotbal din lume si , în consecința , jucătorii trebuie sa fie printre cei mai buni din lume. Când nu mai ai aceasta calitate , cu tot respectul ,du-te la alta echipa!

 • Real..eu..

  Traverseaza un moment slab, poate ar trebui sa fie lasat pe banca o perioada, chiar daca nu ai cu cine sa-l inlocuiesti valoric de pe banca.
  Cu toate acestea, un fotbalist fabulos de care m-am atasat extrem de mult.

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Exista o singura versiune in care il poti lasa acum pe banca. Cristiano 9, 4-1-4-1 cu Casemiro si patru jucatori in fata lui Asensio, Kroos, Modric, Isco. Cel putin asa cred.

   • Real..eu..

    4-3-2-1.
    Cu Modric-Kroos-Casemiro; Isco – James Rodriguez/Asensio; Cristiano.

    • Torpyla

     sa nu par arogant & shit, dar esti constient ca james e la bayern acum, nu ?

     • Real..eu..

      Din iarna… back&shit. 🙂

     • zeshe

      11-le ala cu Hhhames in locul lui Asensio e cam slow & shit imo

 • Torpyla

  Sper sa isi revina.
  Cand vad situatia in care se afla ma gandesc automat la ultimul sezon al lui del piero la juve, in care juca mult sub ce era nevoie din partea lui si cu toate ca e o legenda a clubului, a fost facut cu ou si cu otet de acestia…pana a plecat in australia.

  Sper sa nu fie cazul si aici si sper ca Benzema sa-si revina. E un fotbalist foarte bun, dar probabil are nevoie de un soc pentru a-si reveni.

 • psycho

  poate singurul jucator care si-a acceptat conditia de titular,rezerva si tap ispasitor ca un Barbat.
  cand l-ati auzit vreodata plangand nemultumit?ca daca nici el nu a avut parte de mizerii in anii astia din partea tuturor nu stiu cinne altcineva.
  are stofa si discurs de capitan,un tip cu care mergi alaturi in lupta…moare cu si pentru tine.
  dar totusi din aceasta nebunie mediatica care vulnerabilizeaza vestiarul cineva lipseste🤔

Real Madrid Romania