Benzema in L’Equipe: “Carlo ne ofera liniste, Mourinho lucra altfel!”

Karim Benzema nu si-a prelungit inca acordul scadent in 2015 cu Real Madrid. Francezul are pe masa o ofera de 9 milioane de euro stagionali de la Arsenal, echipa dispusa sa ofere 50 de milioane de euro madrilenilor pentru atacantul francez. Karim pare insa linistit. Intr-un interviu acordat pentru celebrul cotidian francez L’Equipe, Benzema marturiseste ca: “Sunt fericit la Real Madrid, ma simt aici asa cum ma simt acasa”.

Fara a insista prea mult asupra subiectului, atacantul francez isi ataca voalat fostul antrenor, Jose Mourinho si lanseaza o noua declaratie de sprijin pentru actualul sau antrenor, Carlo Ancelotti: “Carlo da liniste echipei. Foarte multa liniste, spre deosebire de Jose Mourinho care punea presiune pe noi, folosea cu totul si cu totul alte metode. Inital m-a numit “Pisica” si m-am gandit: “Oare ce vrea sa zica atunci cand ma numeste asa!?”. Dupa un timp m-am linistit. Ma gandeam ca daca sunt precum o pisica nu ma mai baga in teren” spune amuzant Benzema.

Cu toate ca a avut un sezon foarte bun la Real Madrid, Benzema marturiseste ca nu intelege unele aspecte determinante in fericirea unei echipe sau a unui jucator: „Cand fac un meci normal, se spune ca am fost dezastru. Unii nu stiu din pacate sa faca diferenta dintre un meci bun si unul foarte bun. Eu ador sa muncesc” anunta Karim. Francezul spune ca Ronaldo este un adevarat exemplu pentru el si ca il urmeaza pe portughez in ceea ce face: “La Real Madrid trebuie sa ne prezentam la stadion in fiecare dimineata, cel tarziu la 10:30. Eu merg cu o ora mai devreme, de la 9:30, pentru ca m-am luat dupa Cristiano Ronaldo, care face la fel” marturiseste atacantul francez.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap