Bernabeu Digital: Chelsea FC redeschide pista Alvaro Morata pentru la vara

Revista BernabeuDigital anunta in exclusivitate ca Chelsea FC a reintrat pe pista Alvaro Morata. Tehnicianul italian al londonezilor, Antonio Conte a avut un conflict cu fotbalistul hispano-brazilian, Diego Costa, un conflict care desi in presa pare rezolvat, in realitate este departe de a fi in regula. Conform englezilor, Costa ar putea parasi in vara gruparea “albastrilor” cu destinatia Spania (Atletico Madrid si FC Barcelona sunt interesate de serviciile sale) sau China (unde ar putea primi cel mai mare salariu din fotbalul actual).

In aceste conditii, Chelsea FC a redeschis pista Alvaro Morata, unul dintre fotbalistii preferati ai lui Conte, anunta BernabeuDigital. Revista sustine ca Cheslea FC ar pregati o oferta de 55 de milioane de euro pentru actualul atacant merengue, nemultumit si el de situatia sa actuala de la Madrid. Morata a jucat in acest sezon 24 de meciuri la Real Madrid,insa minutele adunate sunt extrem de putine: 1130 in toate competitiile. Spaniolul a inscris de 9 ori in toate competitiile si a pasat in alte 4 randuri decisiv, dar cu toate acestea este in continuare o eterna rezerva.

Conform informatiilor revistei spaniole, Morata ar fi tentat de oferta englezilor in special pentru ca la mijloc se afla Antonio Conte. In acelasi timp,Real Madrid nu respinge in totalitate interesul pentru Alvaro Morata, dar desi ar fi refuzat discutiile pentru moment, oficialii merengue au lasat o portita deschisa pentru la vara. Daca Morata va fi trasferat in Anglia, Real Madrid va incerca cel mai probabil sa-l aduca in locul sau pe Paolo Dybala de la Juventus, in contextul in care stafful blanco este foarte multumit de Mariano Diaz, iar clubul este foarte aproape sa obtina semnatura unuia dintre cei mai promitatori tineri atacanti ai lumii, suedezul Alexander Isak.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap