Brendan Rodgers: “La ce viteza au Cristiano si Bale, pot concura fara probleme la Jocurile Olimpice”

Antrenorul lui FC Liverpool, Brendan Rodgers a discutat cu presa spaniola despre apropiatul meci de miercuri contra campioanei Europei, Real Madrid. Nord irlandezul in varsta de 41 de ani a vorbit la superlativ despre actuala echipa a lui Carlo Ancelotti: “Real Madrid joaca astazi cel mai bun fotbal al ei din ultimii ani. Aceasta echipa are totul: experienta, fotbalisti incredibili, tehnica individuala, capacitate de efort. Este o echipa fantastica si are un antrenor minunat in persoana lui Ancelotti. Un tip sarmant, care stie foarte bine sa gestioneze un asemenea lot” a marturisit Rodgers.

Pentru tehnicianul lui Liverpool, Real Madrid ramane echipa cu cel mai bun contraatac din lume: “Talentul demonstrat in teren de jucatorii Realului este extraordinar. Au o capacitate incredibila de a dezvolta spatiile mici. Cand te deschizi in fata lor, nimeni in aceasta lume nu te poate lovi atat de usor ca Realul lui Ancelotti. Spre exemplu, eu cred ca atat Cristiano Ronaldo cat si Gareth Bale pot concura fara probleme la Jocurile Olimpice datorita vitezei extraordinare pe care o au pe suta de metri. Nu glumesc…”

Despre fotbalistii merengue, Rodgers a precizat: “Ronaldo este un jucator din alta lume. Evolutia sa din ultimii ani l-a transformat intr-un marcator extraordinar. Trebuie sa invatam sa-l blocam, dar pericolul nu vine numai de la el. Modric si Kroos sunt doi mijlocasi fabulosi, cu o tehnica care le permite sa joace cu usurinta oriunde, atat pe spatii mici cat si pe spatii largi. Il admir foarte mult pe Sergio Ramos, inca din primii ani ai sai la Sevilla. Iar acum, a devenit international cu peste 100 de selectii. Este magnific, un fundas magnific. Este rapid, puternic, are personalitate, talent. Ma incanta” a incheiat Rodgers.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap