Bursa zvonurilor (4) – Italienii scriu ca Juventus face totul pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo

cristiano ronaldo the best

TuttoSport, ziarul de casa al celor de la Juventus noteaza ca actuala campioana a Italiei va face tot posibilul pentru a da marea lovitura a verii: Cristiano Ronaldo. Anturajul portughezului respinge optiunea, fotbalistul fiind mult mai interesat de o revenire la United sau de un transfer la Paris Saint Germain, insa italienii insista pentru ceea ce numesc “transferul secolului”. Juve pare pregatita sa-l plateasca pe Cristiano cu 42 de milioane de euro anual, in conditiile in care s-ar intelege cu Real Madrid pentru o suma decenta de transfer: 120-140 de milioane de euro.

Real Madrid a dezmintit aseara pe site-ul sau oficial informatia publicata de televiziunea nationala din Spania. TVE a anuntat in exclusivitate ca Madridul ofera 310 milioane de euro pentru Neymar, cu care s-a inteles pentru un contract de 45 de milioane de euro pe sezon. Real Madrid a publicat la scurt timp un comunicat de presa in care a negat cu vehementa aceasta informatie, iar TVE si-a cerut scuze “pentru confuzia creata” la 10 minute de la comunicatul emis pe site-ul oficial al clubului.

Italienii scriu ca West Ham United, echipa antrenata din acest sezon de Manuel Pellegrini este interesata de transferul lui Mateo Kovacic. Croatul este dorit macar sub forma de imprumut in Anglia, dar West Ham nu este singurul club interesat de transferul sau.

Intrebat aseara despre posibilul sau transfer la Real Madrid, portarul belgian Thibault Courtois a explicat: “Tot ceea ce pot spune este ca dupa Mondial ma voi gandi la toate. Ce conteaza cel mai mult sunt copiii mei si voi lua cea mai buna decizie pentru ei. Iubesc Londra, iubesc Madridul. Sunt doua orase mari si frumoase. Singura diferenta este ca in Madrid sunt copiii mei.”

Despre autor

Tags: , , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap