Bursa zvonurilor (7) – Willian, cel mai nou nume de pe lista Madridului

Cele mai interesante stiri si zvonuri despre Real Madrid, pentru astazi. Ce jucatori “a salvat” Lopetegui, ce formula pregateste pentru primul amical al verii si care este ultimul nume aruncat de presa pe lista Realului. Toate detaliile, mai jos.

Conform cotidianului MARCA, Julen Lopetegui l-a anuntat pe Dani Ceballos ca benefieciaza de toata increderea sa pentru sezonul viitor. Sursa citata sustine ca Real Madrid nu va cauta sa aduca jucatori in zona mediana, pozitie pe care o are deja acoperita cu solutii de lot. Lopetegui il place pe Ceballos si sosirea sa la Madrid a blocat o posibila plecare a fotbalistului transferat sezonul trecut de la Betis Sevilla.

Tot MARCA scrie ca Julen Lopetegui isi doreste un “killer”. Sursa citata noteaza ca antrenorul este foarte optimist in privinta randamentului pe care il vor oferi Bale si Benzema, dar crede ca atacul trebuie intarit pentru a exista concurenta si a avea o solutie in cazul in care unul dintre cei doi fotbalisti mentionati este indisponibil. In turneul nord-american, Lopetegui va conta si pe Borja Mayoral si Raul de Tomas si il va incerca intr-o pozitie mai avansata si pe Vinicius.

Presa britanica scrie astazi ca Real Madrid oferta 112 milioane de euro pentru doi jucatori de la Chelsea. Unul dintre ei este Thibault Courtois, insa cel de-al doilea nu este Hazard ci Willian. Un fotbalist pe care il apreciaza Julen Lopetegui si pe care spaniolul il vede drept o posibila solutie pentru un joc bazat pe posesie. Willian a fost dorit in aceasta vara cu insistenta de Barcelona si pare foarte aproape de un acord cu Manchester United. Va detuna Real Madrid o bomba ?

Bale, Benzema si Vinicius au fost titulari in echipa pe care Lopetegui a aranjat-o la meciul scoala de la antrenament si care ar putea incepe primul meci al turneului nord american. A fost un 4-3-3 experimental cu Marcos Llorente ca pivot si Dani Ceballos conducator de joc. Llorente este un alt fotbalist care ar putea continua la Real Madrid la dorinta expresa a noului antrenor care il place foarte mult pe Marcos. Doar 13 meciuri in La Liga a bifat canteranul sezonul trecut, dupa ce in 2016-2107 bifase 29 in campionat la Alaves.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap