Carlo Ancelotti: “Am inscris de treisprezece ori in doua meciuri, inseamna ca am reactionat bine”

Browse By

“In doua meciuri am inscris de treisprezece ori, inseamna ca am reactionat bine” a spus Carlo Ancelotti imediat dupa finalul partidei cu Deportivo la Coruna, castigata de Real Madrid cu 8-2 pe Riazor. “Pana la primul gol, meciul a fost destul de echilibrat. Deportivo s-a aparat foarte bine pana atunci, dar golul lui Cristiano a deschis echipa gazda, care n-a mai reusit sa aiba atat de multa grija de atacantii nostri. In orice caz, am jucat cu intensitate si am fructificat apoape fiecare sansa de gol, ceea ce denota mult mai multa concentrare” a adaugat tehnicianul nascut la Reggiolo.

Ancelotti nu i-a remarcat doar pe jucatorii sai cheie ci si pe cei care au intrat pe parcurs: “Illarramendi a jucat foarte bine, a adus echilibrul pe care il cautam. Chicharito a adus un plus ca profunzime in timp ce Isco a demonstrat calitate. Avem jucatori fenomenali, care incep sa se inteleaga bine. Cred ca acest aspect este cel mai important lucru din acest meci. James a jucat foarte bine, la fel cum a facut-o si contra lui Basel, in plus a marcat un gol senzational” a marturisit Carletto la finalul partidei cu Deportivo la Coruna.

 • Torpyla

  Illarramendi a jucat foarte bine, a adus echilibrul pe care il cautam.

  asta e drogat?…copii,nu mai luati droguri!

  cat despre cele 13 goluri marcate,ne uitam doar la ce ne place si ne ascundem dupa cifre…de ce nu spune ca trebuie sa remediem faptul ca am luat 3 goluri din partea unor desculti???sa avem si noi 3 meciuri legate fara gol primit!

  • gogoloius

   Lasă mai bine asa… In ianuarie si februarie am avut un șir de partide fără gol primit si am terminat La Liga lamentabil…
   Eu zic sa privim partea plină a paharului. Urmează alt adversar facil si mai putem închega niște relații de joc. Nu ofensiva e in suferință, ci de la mijloc spre Iker. Acolo trebuie umblat. Dar ne mai repetăm si noi?

  • Botezatu Razvan

   subscriu!!!

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   A jucat foarte bine Illarramendi si sunt de acord cu Carlo a adus un echilibru care ne-a ajutat sa mai marcam apoi de cateva ori. Ancelotti n-a repetat greseala de pe Anoeta si a facut bine!

 • COSTEL

  simpatica declaratia cu golurile …
  insa treaba cu echilibru nu stiu la ce se referea ….
  doar nivelul adversarilor a facut ca echipa noastra sa nu fie vazuta ca lunga lata si tarziu totdeauna pe tranzitie negativa repliere acoperirea spatiilor distantele intre compartimente ….
  nu am contabilizat dar ma puteti ajuta voi cate goluri am marcat dintr-o posesie mai mare de 8-10 pase …ca mie asa din aducere aminte recuperari sus sau tranzitie rapida mi se par majoritatea ….
  DAR DECLARATIA DE INAINTEA MECIULUI ESTE DRAGUTA RAU ….
  ,,ce ne facem probleme ganduri ce ne impacientam asa real madrid se va lupta pentru toate trofeele pana la final.”

 • psycho

  dap.demolari cu basel si deportivo,umbre ale unor echipe.e bine si asa rau pana la urma insa doar golaverajul si moralul sunt singurele imbunatatiri dupa acceste meciuri.ok acum,vedem ce urmeaza.

 • ILFeNoMeNo10(Silviu)

  Macar am inceput sa marcam.

Real Madrid Romania