Carlo Ancelotti: „ Castigarea Mondialului cluburilor ar incheia un an incredibil”

Browse By

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a oferit o conferinţă de presă, înaintea meciului de debut al echipei sale la Monidalul cluburilor, în compania celor de la Cruz Azul. Italianul este convins că acest turneu nu este o bagatelă, pentru că „multă lume este cu ochii pe noi”.

Tragerea la sorţi în UCL: „ Am jucat şi anul trecut împotriva lor, în UCL. Nu ne gândim însă foarte mult la asta acum, pentru că suntem concentraţi pe meciul de marţi seara.”

Schimbarea gazonului pe care se va disputa meciul: „ Noi suntem mulţumiţi, nu am cerut să se schimbe iarba.”

Cruz Azul: „ Este o echipă de calitate, care are experienţă. Câţiva dintre jucători au evoluat în campionatul din Spania şi cunosc jocul nostru. Practică un fotbal bun.”

Rivalii din această competiţie: „ Poate că avem o calitate superioară celor pe care îi înfruntăm, însă toate echipele sunt campioane şi merită să ia parte la această competiţie. Partea cea mai dificilă a fost să ajungem aici, multe echipe privesc această competiţie la televizor. Am pregătit lucrurile în aşa fel încât să câştigăm , pentru că vrem să jucăm la cel mai înalt nivel.”

Eşecurile Barcei şi al lui Atleti în etapa trecută din La Liga: „ Noi suntem într-un moment bun, însă acest lucru nu se datorează altor echipe şi rezultatelor lor, ci pentru că echipa noastră trece printr-o perioadă excelentă.”

Jucătorii indisponibili din cauza accidentărilor: „ Echipa e ok, am gestionat bine lipsa unor jucători importanţi, ca Luka sau James. Avem o bună condiţie fizică şi stăm foarte bine şi la capitolul mental. Khedira şi James vor fi, cu siguranţă, disponibili pentru următoarea confruntare.”

Prelungirea contractului lui Sergio Ramos: „ Ştiu că Real doreşte prelungirea contractului lui Sergio şi că el îşi doreşte să rămână. Aşa că nu cred că va exista vreo problemă în acest sens.”

Anul 2014: „ Încă nu s-a terminat. Competiţia în care vom juca în aceste zile ne provoacă speranţe mari şi ar fi deosebit să o câştigăm, pentru a termina un an de neuitat. În acest moment, dorinţa mea este să continui să antrenez aceşti jucători, să continui să muncesc pentru Real Madrid, pentru ca echipa să câştige în continuare.”

Fundaşii centrali: „ Avem în lot patru centrali foarte buni, cei mai buni din lume. Oricare dintre ei poate juca oricând în orice echipă din lume. Munca defensivă o face toată echipa, aşa că centralii au mai puţine dificultăţi.”

Chicharito: „ E acelaşi jucător dintotdeauna, munceşte aşa cum o face de obicei. Normal că va avea un rol important în această competiţie, nu ştiu exact câte minute va juca, însă e clar că poate ajuta echipa în acest turneu.”

Keylor sau Iker: „ Am decis cine va juca.”

 • Aichimoaie Andrei

  Abia astept meciul din seara aceasta… Hala Madrid Y Nada Mas!!!

 • Torpyla

  o fi nacho bun,da’ chiar atat de bun?

  sper sa luam in serios aceasta competitie,si nu doar cu vorbele ci si pe teren.
  mult succes diseara.

 • psycho

  sincer mai mult mi-am dorit copa.competitia in discutie o consider un moft al forurilor fotbalistice ,ambitie personala si/sau oportunitate de biznis.

  • psycho

   dar “meseria” de suporter si bucuria de a urmari echipa de suflet ma obliga sa doresc nimic altceva decat victoria in orice competitie.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex
 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex
 • Andy Andy

  Pe ce program putem vedea meciul de deseara ?

  • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

   Eurosport 2.

 • psycho

  aoleo,comenteaza lolec si cu bolec pe eurosport…..sau dumb and dumber pentru cei mai tineri.

 • psycho

  opriti-l cineva pe monolo,face spume la gura ca vadim t.
  IKER,IKER!!!!

  • psycho

   never say never in materie de comentatori,are balta peste.

   • psycho

    e ceva de speriat specimenul.doar barfe ieftine,speculatii si bineinteles bayern & pep…uita asa incepi sa regreti humanoizi ca giovani.

 • zece

  San Iker 🙂

 • doctoracu

  Mai bine ca nu am vazut decat ultimele 5 minute. Ii felicit pe cei care au suportat comentariul. Eu spargeam tembelizorul.

Real Madrid Romania