Carlo Ancelotti: “Iker Casillas vrea sa ramana la Madrid, iar noi ne dorim acelasi lucru”

Antrenorul Carlo Ancelotti a sustinut astazi conferinta de presa obisnuita inaintea meciului de campionat ce va avea loc maine, la orele 17:00. Italianul a discutat despre adversarul de maine, despre formula de start, dar si despre situatia anumitor jucatori din lot. Iata cele mai interesante declaratii ale lui Carletto

Despre Iker Casillas: “Casillas nu are nevoie de protectia mea. Viitorul sau este clar: Iker isi doreste sa ramana, la fel cum si noi ne dorim ca el sa ramana. Eu unul, imi doresc sa ramana la Real Madrid”

Despre situatia lui Ronaldo: “Este normal ca suspendarea lui sa fie anulata, pentru ca el nu a gresit cu nimic. Este o actiune normala a Comisiei, care si-a facut datoria si a facut dreptate”

Despre absenti: “Khedira si Coentrao au probleme musculare, James si Kroos sunt suspendati pentru acest meci, Bale va fi menajat, Modric s-a simtit putin obosit, dar amandoi sunt bine. Pepe este apt, insa avem solutii. Vom avea o formula defensiva distincta in meciul de sambata fata de meciul urmator”

Despre primul unsprezece: “Illarramendi si Jese au sanse bune sa inceapa meciul ca titulari. Nu am ales inca formula de start, o voi face maine. Jese abia acum incepe sa reintre in ritm normal”

Mai multe meciuri pe teren propriu decat Barca in La Liga: “Nu tin cont de asta. Pentru noi urmeaza alte opt meciuri si toate sunt complicate pentru ca in toate ne jucam ultima sansa. Trebuie sa fim pregatiti pentru fiecare si sa dam in fiecare meci absolut totul”

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap