Carlo Ancelotti: “Randamentul lui Cristiano Ronaldo a scazut in ultima vreme!”

Carlo Ancelotti a sustinut astazi conferinta de presa oficiala inaintea jocului de campionat cu Granada. Italianul a vorbit insa si despre transferul lui Danilo, despre revenirea lui James sau despre forma lui Cristiano Ronaldo. Iata, pe scurt, cele mai importante declaratii ale antrenorului de la Real Madrid:

Despre Danilo: “Este un fundas foarte bun, unul dintre cei mai buni din fotbalul european. Dar va veni abia de la anul. Carvajal si Arbeloa inteleg faptul ca trebuie sa existe concurenta si ca aceasta ii face mai buni. Amandoi sunt concentrati sa faca totul cat mai bine, iar acest transfer nu i-a afectat. Danilo este un jucator care ne va imbunatati echipa”

Despre titlul de campioana: “Liga este deschisa inca, dar nu mai avem nevoie sa gresim. Trebuie sa incercam sa castigam totul. Echipa este proaspata si plina de speranta. Am ajuns in aceasta perioada a anului intr-o forma mai buna decat eram anul trecut in aceeasi perioada. In aprilie vom avea multe meciuri si am nevoie de tot lotul la dispozitie, astfel ca vor aparea rotatii. Vor juca toti”

Despre Bale si Ronaldo: “Ultimele partide ale lui Bale au fost foarte bune. Cu Levante a marcat iar in prima repriza de la Barcelona a fost foarte important. Apoi a impresionat la nationala Tarii Galilor. Cristiano a scazut putin randamentul sau, dar vom vedea in urmatoarele doua luni…cred ca isi va imbunatati statistica”

Despre revenirea lui James: “Va incepe ca titular cu Granada. Se simte bine. Maine Khedira si Carvajal vor primi o pauza. Isco este suspendat, Pepe accidentat dar va reveni intr-o saptamana. ”

Despre Chicharito: “Inteleg supararea sa, si a altor jucatori precum Illarra si Coentao. Le inteleg frustrarea, dar am nevoie de toti pentru ca urmeaza multe meciuri”

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap