Carlo Ancelotti: “Rezultatul nu ne avantajeaza, dar nici nu as spune ca ne dezavantajeaza!”

Carlo Ancelotti a comentat aseara infrangerea suferita in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor contra lui Juventus Torino. Iata cele mai importante declaratii ale tehnicianului italian:

“Am pregatit meciul pentru a castiga, dar din pacate nu am reusit acest lucru. Rezultatul nu ne avantajeaza, dar nici nu as spune ca ne dezavantajeaza”

“L-am schimbat pe Gareth Bale pentru ca era deja foarte obosit, mai ales ca vine dupa o accidentare. Este un jucator vital pentru noi, iar cand un fotbalist ca el se resimte, e normal sa nu riscam. Am preferat sa evit eventuale probleme pentru viitor”

“Avem incredere pentru ca jucam acasa, iar publicul va fi alaturi de noi. Juventus traverseaza un moment foart bun atingand aceasta faza. Ambele partide cu ei nasc entuziasm, insa Santiago Bernabeu va decide finalista”

“Am facut mai multe greseli decat trebuia sa facem. Nu doar Sergio Ramos a gresit astazi! El a facut un meci bun ca mijocas, dar a fost fortat sa greseasca. Juventus a presat mai mult si mai bine in partea a doua a jocului”

“Noi am controlat jocul, insa Juventus a intrat in meci la o actiune intamplatoare. Au jucatori de valoare precum Pirlo sau Tevez. Este destul de greu sa creezi pericol la poarta lor”

“In unele momente echipa s-a miscat bine, corespunzator. Trebuie sa repetam aceste momente in meciul urmator. In retur, Juve se va inchide si va incerca sa joace pe contraatac. Trebuie sa fim mult mai atenti si mai cerebrali decat am fost astazi. “

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap