Carlo Ancelotti se gandeste sa-l utilizeze pe Varane ca mijlocas defensiv

Conform unor informatii din presa spaniola, Carlo Ancelotti nu se gandeste la varianta Asier Illarramenedi pentru partida derby cu Atletico Madrid. Alesul lui Ancelotti pare sa fie Raphael Varane, fundasul francez fiind vazut de tehnicianul italian drept o posibila solutie pentru aceasta zona a terenului.

Spre sfarsitul pretemporadei, tehnicianul italian l-a verificat la unele jocuri scoala pe francez in acest rol, iar faptul ca poseda o tehnica buna sau ca poate juca excelent la deposedare pare sa-l fi convins pe Carletto ca Varane este o solutie de avarie pentru aceasta pozitie.

Varane are 21 de ani si a evoluat pana acum pentru Real Madrid ca fundas central sau fundas dreapta. Internationalul francez are 11 selectii in echipa reprezentativa a Frantei si este considerat unul dintre cei mai promitatori tineri din fotbalul mondial. Daca aceste informatii se vor confirma, decizia lui Ancelotti pare cu atat mai surprinzatoare cu cat se pare ca italianul a dat asigurari conducerii administative ca Isco Alarcon si Asier Illarramendi vor evolua mai mult in acest sezon decat au facut-o anul trecut.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap