Ce spune Karim Benzema despre metodele lui Julen Lopetegui

benzema

Karim Benzema stie ca locul sau este in continuare la Real Madrid. Atacantul a vorbit pentru canalale oficiale ale clubului blanco si a lasat clar sa se inteleaga ca isi doreste sa continue la Madrid si in sezonul viitor. Iata cele mai importante declaratii ale sale.

Obectivele clubului si obiective personale: “Trebuie sa continuam pe acelasi drum, pentru ca obiectivul nostru este sa castigam totul. La nivel personal, vreau sa fac lucrurile mai bine decat anul trecut si trebuie sa muncesc pentru a scrie in continuare istorie aici, la Madrid!”

Despre primele zile ale perioadei de pregatire: “Muncim intens, ne ajuta pentru restul sezonului. Stim ca este o munca importanta, dar cu siguranta este si foarte utila”

Metodele lui Lopeteguei: “Stiam ca este un antrenor caruia ii place mingea si fotbalul de posesie. In plus, solicita si mai mult efortul nostru cand am pierdut mingea, ne cere sa presionam dupa ce nu mai avem posesia!”

Istoria sa in tricoul blanco: “Nu-mi imaginam ca voi ajunge atat de departe, dar am semnat cu Real Madrid pentru a castiga trofee, pentru a triumfa si a face multe lucruri frumoase aici. Stiam ca vor fi ani dificili, dar asta conteaza mai putin pentru ca sunt la cel mai mare club al lumii. Sunt foarte multumit!”

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap