Cel mai talentat pusti din pepiniera blanco va juca in La Liga: Jose Rodriguez aproape de Deportivo la Coruna

Browse By

Curtat de Swansea, Eibar si Real Sociedad, Jose Rodriguez, cel mai talentat pusti din pepiniera clubului Real Madrid are sanse mari sa joace din acest sezon sub forma de imprumut, in Primera Division, dar la Deportivo la Coruna. Gruparea “blanquiazul” l-a convins pe Jose sa accepte un transfer pentru un sezon pe El Riazor, asigurandu-l ca va putea juca meci de meci in primul unsprezece al trupei lui Victor Fernandez.

Daca va alege La Coruna, Jose Rodriguez se va lupta pentru titularizare cu Alex Bergantinos, Juan Dominguez si Rudy, dar Fernandez, noul antrenor al lui Depor il vede perechea ideala pentru decarul Juan Dominguez pe pustiul minune al Castillei.

Jucatorul nascut in Alicante a jucat in sezonul trecut in 37 de meciuri pentru Real Madrid Castilla, marcand de patru ori si pasand de alte 11 ori decisiv. Pentru echipa mare a clubului a debutat in octombrie 2012 contra lui Alcoyano, pentru ca mai apoi sa fie convocat pentru meciul de campionat cu Atletico Madrid. Jose Rodriguez este considerat una dintre marile sperante ale gruparii blanco si va reveni dupa acest sezon 2014-2015 pe Santiago Bernabeu.

 • Marius Odagiu

  Interesant jucator 🙂

  Cert este ca nu poate ramane in divizia 3…

  O mutare inteligenta , daca va juca , va creste mai mult ca sigur 🙂

 • Torpyla

  mi-ar fi placut sa-l vad intr-un alt campionat,pentru a invata ceva nou,insa,tot e bine daca are sansa sa joace.ar fi fost mai ok o echipa mai puternica,insa,vedem cum se descurca.

  multa bafta jose…

 • psycho

  super depor,pentru o cauza nobila. sa nu ne para rau cand ne vor pune bete in roti in campionat.

 • motanu

  succes JOSE si te astept inapoi .

Real Madrid Romania