Real Madrid Romania

Juntos ganamos siempre !

Chicharito Hernandez are sanse infime sa ramana la Real Madrid

Cum sezonul 2014-2015 s-a incheiat pentru Real Madrid, gruparea blanco isi calculeaza deja pasii pentru viitorul an competitional. Una dintre primele decizii deja luate in club, pare a fi decizia in privinta lui Chicharito Hernandez. Mexicanului nu i se va activa clauza de cumparare, in ciuda faptului ca Javier si-a manifestat interesul de a ramane in continuare la Madrid.

Javier “Chicharito” Hernandez a bifat in acest an 33 de jocuri pentru Real Madrid, dintre care numai 12 ca titular. Mexicanul a jucat 1357 de minute in toate competitiile si a reusit sa puncteze de 9 ori: 7 goluri in La Liga si cate un gol in Cupa Regelui Spaniei respectiv Liga Campionilor. Indiscutabil, golul din sfertul cu Atletico Madrid din Uefa Champions League ramane cel mai important gol marcat de Javier pentru Real Madrid, un gol care-l va pastra viu pe mexican in amintirea fiecarui madrilen.

Cum optiunea de cumparare in cazul lui Chicharito nu va fi exercitata, Madridul va cauta probabil solutii pe piata pentru a-l inlocui pe atacantul imprumutat de la United. In birourile de pe Concha Espina se discuta deja asupra unor anumite variante, iar opiniile sunt impartite. O parte a sefilor blanco este de parere ca este bine sa se creeze concurenta reala pentru Karim Benzema, in timp ce o alta parte considera ca trebuie adus un atacant de “profilului Chicharito”. Doua dintre numele vehiculate sunt ale unor atacanti spanioli (Alvaro Morata si Fernando Llorente)in timp ce Florentino Perez pastreaza in maneca si varianta Marco Reus, un jucator care poate evolua pe multe pozitii. In ultimele zile a aparut si o varianta surpriza prin anumiti intermediari: olandezul Robin van Persie, care ar putea parasi Manchester United in aceasta vara, insa in cazul sau, Madridul trebuie sa accepte ideea unui salariu foarte mare, un amanunt pe care oficialii blanco nu-l agreaza suficient.

Sansa lui Chicharito este ca United sa scada din suma solicitata in vara si trecuta in contract ca “optiune de cumparare”. Real Madrid n-ar spune din cate se pare “nu” unui transfer definitiv, care sa nu depaseasca insa 10 milioane de euro. United, pe de alta parte, nu pare dispusa sa-l vanda pe Javier Hernandez pentru aceasta suma, tinand cont ca are oferte tentante pentru el.

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap