Chicharito Hernandez: “Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume. Messi e urmatorul”

Chicharito Hernandez a oferit in cadrul emisiunii “Jugones” un interviu foarte interesant despre noua etapa a vietii sale, Real Madrid. Volubil, glumet si foarte inteligent, Hernandez i-a cucerit pe moderatorii emisiunii dar si o buna parte a publicului telespectator. Mexicanul a marturisit ca nu se multumeste cu statutul de rezerva si l-a laudat pe superstarul madrilenilor, Cristiano Ronaldo, despre care sustine ca “este cel mai bun fotbalist din lume”.

-Chicharito, stii ca multa lume s-a indoit de tine atunci cand Real Madrid a anuntat transferul tau?
Cred ca la Real Madrid acest lucru este unul pe care trebuie sa ti-l asumi mai ales daca ajungi sa joci pentru Real Madrid. Madridul este cel mai bun club al secolului XX si exista totusi oameni care contesta suprematia acestui club. Doar Real Madrid are zece Cupe ale Campionilor si totusi exista voci care se indoiesc ca acest club ar fi cel mai important club din lume!

-Te vad multumit ca ai facut acest pas in cariera ta
In Mexic am jucat la cea mai buna echipa din Mexic, Chivas. Am trecut apoi la Manchester United, cea mai buna echipa din Anglia si acum vin sa joc la Real Madrid, cel mai puternic club din lume. Nu pot decat sa vad partea plina a paharului 🙂

-Vii dintr-o familie de fotbalisti…
Da si acest lucru m-a ajutat foarte mult. Mai intai bunicul meu, apoi tatal meu. Ei m-au invatat ca in fotbal trebuie sa astepti si sa fi umil

-Tu ai fost rezerva o buna perioada in Anglia si nu te-am vazut deloc trist
Fotbalul tine foarte mult de motivatie. De la 18 la 21 de ani am fost mereu pe banca de rezerve. Dar mereu am avut incredere in mine. Nimeni nu se antreneaza ca sa fie rezerva, visele mele sunt foarte inalte. Ramon Morales, o legenda a fotbalului mexican m-a ajutat sa vad lucrurile asa.

-Ai venit sa-l lasi pe banca pe Benzema?
Nu simt presiune daca sunt comparat cu el. Stiu ca va trebui sa lupt cu el pentru un post de titular, dar am facut-o si cu Rooney, Berbatov sau Van Persie, este un lucru cat se poate de normal in fotbalul de elita. Presiune zero pentru mine. Mereu am fost competitiv si nu ma simt absolut deloc afectat de presiune.

-Si daca esuezi?
La un club ca Real Madrid nu exista scuze, randamentul te aseaza acolo unde ti-este locul. Daca vrei sa ajungi departe in acest club trebuie sa muncesti enorm pentru a te ridica la nivelul acestui club. Trebuie sa fi profesionist, iar aceasta expresie nu trebuie sa o intelegi doar ca pe o fraza. Trebuie sa demonstrezi ca esti profesionist pentru a nu-i dezamagi pe cei care cred in tine.

-Chiar atat de motivat te simti?
Sa joc pentru Real Madrid este primul miracol care mi s-a indeplinit in aceasta viata. Atat pot sa spun!

-Nu o spui doar asa pentru fani?
Cine ma cunoaste stie ca asa gandesc. Imi voi darui toata inima pentru acest club si voi ucide pentru acest tricou daca e nevoie. O astfel de chemare iti schimba cu totul viata si perceptia asupra vietii. Asa mi s-a intamplat si mie acum doua saptamani.

-Cum vezi dezbaterea asta intre Cristiano si Messi? Cine e mai bun?
Fara niciun dubiu, Cristiano Ronaldo. Trebuie sa fi nebun sa nu realizezi ca asa este. Cristiano este cel mai bun, de departe. Si Messi e bun, dar in spatele lui Cristiano, in mod cert.

Cine ar fi referintele fotbalistice ale lui Chicharito Hernandez?
La un moment dat imi placea Fernando Torres. Pentru felul in care se misca in careu cu mingea l-am apreciat enorm pe Raul. Dar cel mai mult m-a impresionat Ronaldo, brazilianul.

-Iker sau Keylor?
Sunt doi portari fenomenali si antrenorul va decide. Cred ca Iker este o adevarata icoana a acestui club care primeste un tratament injust. Ca portar a castigat totul in fotbal, nimeni nu poate nega asta. L-am simtit foarte puternic din punct de vedere mental.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap