Chicharito Hernandez este alesul lui Carlo Ancelotti: mexicanul ar putea fi prezentat maine

Mexicanul Chicharito Hernandez are sanse foarte mari sa ajunga pe Santiago Bernabeu. La aceasta ora, agentul fotbalistului in varsta de 26 de ani negociaza la Madrid cu oficialii blanco. Hernandez este jucatorul ales de Carlo Ancelotti dupa plecarea lui Alvaro Morata, pista redevenind de actualitate pentru Real Madrid dupa ce tehnicianul italian a refuzat tratativele pentru Radamel Falcao.

Chicharito Hernandez si-a dat deja acordul pentru a ajunge la Madrid in ciuda interesului manifestat de Juventus Torino. Discutiile dintre Real si Manchester United sunt destul de avansate, mexicanul avand sanse mari sa imbrace tricoul blanco. Chicharito este genul de atacant care se incadreaza perfect in ceea ce-si doreste in acest moment Carlo Ancelotti, iar acest aspect ii va facilita mutarea pe Bernabeu, cu atat mai mult cu cat mexicanul nu reprezinta o amenintare reala pentru Benzema si va accepta rolul secundar ceru de club.

Hernandez va veni cel mai probabil sub forma de imprumut urmand ca salariul sau sa fie platit de cele doua cluburi in procente diferite. La aceasta ora se discuta vis-a-vis de posibila optiune de cumparare a fotbalistului, optiune cu care United nu pare a fi de acord.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap