Chicharito Hernandez va juca la Real Madrid

Daca nimic surprinzator nu va interveni astazi, in proportie mare, mexicanul Chicharito Hernandez va juca pentru cel putin un sezon pe Santiago Bernabeu. Discutiile in privinta atacantului in varsta de 26 de ani s-au incheiat aseara tarziu. Javier Hernandez va fi imprumutat de Manchester United pentru un sezon la Real Madrid, urmand ca gruparea blanco sa aiba o optiune definitiva pentru transferul fotbalistului in vara viitoare, optiune cifrata la 22 de milioane de euro. Chicharito va purta la Real Madrid tricoul cu numarul 14, iar Real Madrid ii va achita integral salariul de 3 milioane de euro.

Javier “Chicharito” Hernández Balcázar s-a nascut pe 1 iunie 1988 la Guadalajara. Fotbalistul ce masoara 1,75 de cm este poreclit “chicharito” care in traducere inseamna “bob de mazare mic”. Porecla i se trage de la tatal sau, Javi Hernandez, fostul mare atacant mexican, care erau supranumit datorita ochilor sai verzi, “Chicharo”.

Hernandez are o poveste interesanta, atacantul fiind cumparat in 2010 de Manchester United de la Guadalajara. Talentul lui Chicharito l-a determinat pe marele Sir Alex Ferguson sa mearga in Mexic pentru a se asigura ca transferul lui Hernandez va fi parafat. Este unul dintre cei mai charismatici fotbalisti din America centrala si de Nord, el fiind deja coperta jocului FIFA 14 in aceasta zona alaturi de Lionel Messi. Hernandez este al treilea marcator din istoria tarii sale ca numar de reusite (36 de goluri in 66 de meciuri pentru Mexic ) si a fost desemnat cel mai popular jucator de fotbal din zona CONCACAF in 2011 si 2012. In ultimii doi ani, cariera sa a intrat pe o panta descendenta, dar Chicharito Hernandez se pregateste acum de un nou inceput: Real Madrid.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap