Comunicat “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania”

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” inainteaza cu pasi repezi spre ultimii pasi care vor produce oficializarea peñei exclusiv romanesti. In scurt timp, conform cerintelor si criteriilor pe care trebuie sa le indeplinim, vom asocia acestei asociatii logo-ul oficial (pe care tot dumneavoastra il veti alege), un logo care ulterior va fi inregistrat la OSIM. Este vorba despre o marca combinata, adica o denumire scrisa cu o grafica deosebita si/sau in culori, in cazul nostru o denumire insotita de un element grafic (desen). Referitor la modalitatea prin care se va face inregistrarea, vom anunta printr-un comunicat pasii pe care ii urmam, iar cei care vor dori sa ne ofere ajutorul efectiv sau financiar ne pot contacta.

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” si site-ul oficial realmadrid.com.ro anunta totodata aparitia primei emisiuni dedicate in exclusivitate fanilor Real Madrid din Romania si singura emisiune de analiza, discutii si informatii exclusive dedicata clubului Real Madrid in aceasta tara. Pentru inceput, emisiunea care se va intitula sugestiv “MINUTUL 93” va avea un format simplu si va dura intre 30 si 45 de minute, urmand a fi realizata saptamanal pe diverse teme. Invitatii vor fi evident din randul nostru, veti putea analiza tactic meciurile echipei noastre precum si din alte puncte de vedere, iar pe parcurs veti avea parte de cateva surprize de proportii in ceea ce priveste invitatii speciali, atat din tara cat si de peste hotare. Totodata emisiunea isi propune sa asigure interactivitate si transparenta in ceea ce priveste proiectele Asociatiei “Juntos Ganamos Siempre”, vom dialoga pe teme care privesc proiectul nostru, vom astepta sugestii si propuneri din partea dumneavoastra, pentru ca lucrurile sa mearga in sensul dorit de majoritate.

De asemenea, Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” isi va amplifica viziunea si proiectul si doreste sa afle parerea dumneavoastra cu privire la cateva proiecte de viitor pe care le vom intreprinde din initiativa mai multor membri. Unul dintre proiectele despre care va invitam astazi sa discutati, este proiectul pe care colegul si prietenul nostru, Costel Strainu, il va initia in scurt timp. Costel va deschide foarte curand o scoala de fotbal in localitatea sa natala, o scoala al carei obiectiv este oferirea unei sanse pentru toti tinerii care pe viitor pot creste intr-un climat normal, potrivit si profesionist in Romania, pentru a putea fi distribuiti ulterior catre fotbalul de performanta din Spania, in special catre Real Madrid sau alte cluburi din regiunea Madrid si nu numai. Dorinta colegului nostru este una de dialog, iar initativa sa merita discutata de catre toti cei care se simt implicati si asociati cu acest proiect pe termen lung. Va invit sa va spuneti parerea sau sa ii adresati colegului Costel Strainu orice fel de intrebare legata de acest subiect si de posibila colaborare intre scoala si eventual clubul Real Madrid. La propunerea sa, scoala de fotbal va purta denumirea de “Juntos Ganamos Siempre” in onoarea acestei Asociatii din care cu mandrie facem cu totii parte. Insa distinsul nostru prieten, nu-si doreste sa realizeze aceasta asociere de nume, fara o consultare la scara larga cu ai sai confrati din intreaga tara. Astfel ca la rubrica de comentarii, fiecare dintre voi care simte ca are ceva de spus cu privire la acest subiect, este rugat sa foloseasca orice cale de comunicare.

Hala Madrid! Juntos Ganamos Siempre!!!

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap