Comunicat “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania”: Voi alegeti noul logo oficial al fan clubului

Browse By

Viitoarea “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania” face astazi inca un pas decisiv spre oficializare. Fiecare fan club oficial al echipei Real Madrid este obligat in baza unui regulament prestabilit sa detina un sediu social, un nume oficial cat se poate de elocvent un numar de membrii cotizanti, un logo si un statut propriu. Prin efortul si priceperea colegului si prietenului Alexandru Labont (care a realizat toate logo-urile de mai jos intr-un timp extrem de scurt), am reusit sa definitivam pentru vot sapte astfel de logo-uri, despre care va invitam, pe fiecare dintre voi, sa va exprimati opinia. Este absolut normal ca decizia in privinta noului logo oficial al fan clubului sa apartina tuturor celor implicati in acest proiect, astfel ca invitam “la vot” pe cat mai multi dintre voi. O peña inseamna colaborare, transparenta, entuziasm si efort comun, astfel ca toate deciziile importante pe care aceasta asociatie le va adopta vor fi supuse de aici incolo discutiilor si dezbaterilor comune.

De asemenea, va rugam sa tineti cont de faptul ca asteptam in continuare si alte propuneri din partea voastra, mai ales daca printre voi se numara oameni priceputi in acest domeniu. Logo-ul care va intruni cele mai multe feedback-uri pozitive va devein logoul oficial al Peña Juntos Ganamos Siempre Romania.  Logourile asupra carora noi ne-am oprit sunt urmatoarele. Precizam ca intre unele dintre acestea, diferentele sunt destul e mici, dar semnificative. Asadar:

Propunerea numarul 1: Logo-ul este unul simplist si contine doua elemente grafice autohtone (chipul legendar al domnitorului Vlad Tepes imprimat in partea stanga si steagul Romaniei in zona central) precum si inscriptia fan clubului in culoarea neagra. De asemenea, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt de culoare neagra.

propunerea 1

Propunerea numarul 2: Logo-ul este unul simplist si contine de asemenea doua elemente grafice autohtone (chipul domnitorului Vlad Tepes in partea stanga si steagul Romaniei in zona centrala) precum si inscriptia fan clubului in culoarea rosie. Totodata, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt de aceeasi culoare neagra.

popunerea 2

Propunerea numarul 3:  Logo-ul este unul simplist si contine aceleasi doua elemente grafice autohtone (chipul domnitorului Vlad Tepes si steagul Romaniei) si inscriptia fan clubului in culoarea neagra. Totodata, elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt incolore si usr incadrate de o nuanta de albastru.Steagul tricolor este mult mai vizibil pe aceasta emblema.

propunerea 3

Propunerea numarul 4:  Logo-ul este unul simplist si contine de un singur element graphic “autohton” (steagul Romaniei, plasat in partea din stanga in continuarea inscriptiei fan clubului, care are culoarea alba. Elementele decorative de pe fundalul emblemei sunt aceleasi ca pe emblema clubului Real Madrid CF folosindu-se transpartenta ca nouate de baza.

propunerea 4

Propunerea numarul 5: De aceasta data, vorbim despre varianta ceva mai complexa a unui logo. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus, iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic decorativ, reprezentativ, autohton, emblema Transilvaniei; in partea de jos ca element grafic autohton si reprezentativ, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt de fapt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune, care leaga Spania de Romania. Fundalul este alb cu inflexiuni argintii.

propunerea 5

Propunerea numarul 6: Si aceasta varianta de logo este una ceva mai complexa. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus (in culoare alba de aceasta data), iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic autohton si reprezentativ emblema Transilvaniei in partea de jos ca element grafic autohton, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune care pot lega Spania de Romania. In plus, stema pe care cei doi lei o prezinta contine de aceasta data cele trei litere care descriu numele fan clubului nostru in J de culoare rosie (Juntos), G de culoare galbena (Ganamos) si S de culoare albastra (Siempre). Fundalul este negru.

propunerea 6

Propunerea numarul 7: Si ultima noastra propunere este una la fel de complexa. Inscriptia fan clubului se regaseste in partea de sus (in culoare galbena-auriu), iar continutul emblemei cuprinde: in partea stanga, ca element grafic autohton, emblema Moldovei; in partea dreapta, ca element grafic autohton, emblema Transilvaniei; in partea de jos ca element grafic autohton, emblema Tarii Romanesti. Cei doi lei de pe logo sunt leii care se regasesc pe emblema regala din perioada monarhica a Romaniei, unul dintre elementele comune care pot lega Spania de Romania. Fundalul este albastru, iar emblema prezentata de lei este emblema clubului Real Madrid cu elemente transparente dar bine reliefate.

propunerea 7

 

UPDATE: In afara celor sapte loguri deja prezentate mai sus, Alexandru Labont va ingreuneaza de astazi misiunea si pe baza sugestiilor dumneavoastra si a efortului sau impresionant, in slide-showul de mai jos gasim alte variante de logo, create si in baza discutiilor purtate ieri. Daca vreuna din variantele din slide va impresioneaza, va puteti inclusiv schimba optiunea si allege o noua variant. Iata ce va propune Alex:

UPDATE 2: Tot ieri, am primit si propunera colegului si prietenului Ionut Dumitru, alias 5inco, pe care o puteti gasi mai jos. Daca va place aceasta varianta de logo, o puteti vota in continuare:

original

Rugamintea noastra este ca cei care ne vor face placerea de a se exprima in cadrul acestui articol sa o faca doar on-topic, pentru ca acesta este singurul subiect de dezbatere important pe care articolul il vizeaza. Va multumim!

 • Marius Odagiu

  logul 1 imi place 🙂

 • Dorian Preda

  Super smechere! Felicitari lui Alexandru pt munca si inspiratie. Sa fiu sincer, mie cel mai mult imi place propunerea 6. Hala Madrid!

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  Unde esti tu Tepes, Doamne? :)) Frate, felicitari autorului pentru ca sunt foarte misto facute si inteleg ca si intr-un timp record. Cam greu de ales, sunt insa un tip care mereu a iubit albastrul, asa ca pt mine, cea mai cool mi se pare ultima (cu toate ca o vreau pe aia cu Tepes) Foarte inspirata mi se pare si foarte reusita, la fel si motivele de pe ea. Deci votez cu propunerea 7.

  PS E primul vot pe care mi-l exercit, dar pe asta il dau cu drag, la alegeri mi-a fost scarba asa ca….Unde esti tu Tepes, Doamne?

 • Dolinschi Mihai-Vladimir

  Felicitari Alex pt efort ! Eu votez cu emblema numarul 3 . Simplitatea si tricolorul imi
  sunt de ajuns ! BTW Auzi si tu il pune pe Vlad Tepes pune ma marii conducatori romani : Basescu adica !

 • RM♥RM♥Siempre Real

  Toate sunt frumoase, dar votez cu propunerea 5..

 • gogoloius

  Superbe… De abia aștept tricoul cu sigla. Cum care? 5

 • Sorin Barbu

  Domne, felicitari. One step closer, cum s-ar zice. Apreciez aceast dezbatere, e o idee corecta si interesanta. Imi plac multe dintre optiunile prezentate, dar propunerea numarul 5 este extraordinara! Cum bine zicea colegul de mai jos, astept tricourile oficiale. Felicitari domnului Alexandru, din tot sufletul. Votez cu 5 maini, pentru 5!!

 • Pepe

  Votez cu logo-ul numărul 7.

 • zece

  Primul.

 • Rileyy

  Logo nr 2

 • Varane

  Numărul 5.

 • Torpyla

  propun logo-ul nr 2

 • sanbk2002

  Felicitari si multe multumiri, Alex. You’re the man 🙂
  Mie imi place 4, e cea mai ultras 🙂
  Se pare ca ne indreptam catre 5, totusi.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Votez 5

 • darkcte

  Varianta 5

 • ILFeNoMeNo10(Silviu)

  Logo-ul 5

 • psycho

  cam multa simbolistica istorica pentru o pena fotbalistica.personal rezonez mai mult cu logo-ul din titlu sau as merge pe ceva asemanator.consider harta romaniei arhisuficienta ca si trimitere geografica.

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  Simbolistica e ok, tinand cont ca trebuie sa ne identificam oarecum, harta mi se pare banala. In fine, cred ca optiunea 5 e cea mai faina pt mine, desi imi place si 4. Raman la 5, totusi. Felicitari autorului, Hala Madrid!!!

 • mitenka

  cred si eu ca nu isi are rostul incarcarea unui logo al unei pene cu lei,domnitori si alte simboluri;
  merg pe 4,dar,din pacate dpmdv,pare-se ca 5-ul a luat avans

  4

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Pana la urma, de asta sunt atatea variante. Vox populi, decide, ceea ce mi se pare onorabil.

 • Negru

  Buey Atro – ma inclin si jos palaria!!! O munca demna de luat in seama!!!
  Eu votez numarul unu !

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  pentru ca Ganamos inseamna sa invingem si invingatorii primesc LAURI…

  pentru ca simbolul cel mai semnificativ al Romaniei sunt CULORILE Drapelului: rosu, galben si albastru

  pentru ca baza o reprezinta insasi EMBLEMA Clubului favorit

  pentru ca vom fi cunoscuti usor drept JGS

  si mai ales pentru ca merge de minune pe un tricou ALB, eu propun:

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Felicitari, e faina, dar nu stiu de ce ma duce cu gandul la comunism

  • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex
   • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

    da… aveti dreptate! aduce a comunism 🙂

    insa sa verificati inainte daca putem folosi cele 3 embleme regionale ca s-ar putea sa nu avem voie

    la fel si leii regali

    PS: leii aia sunt simbol al fortelor armate din multe state… e folosit si pe multe embleme maghiare (derecske, sarbogard) si austriece… el venind in Romania in timpul domniei Austro-Ungare. Ca origini este de creatie engleza, de pe vremea lui Henry I. Denumirea lor fiind “two lions rampant combatant”.

 • gabipetre

  Felicitări pentru munca depusă! Nu sunt cel mai în măsură să-mi dau cu părerea, dar aş oferi nişte sugestii, dacă-mi este permis: Vlad Ţepeş este un personaj drag mie, dar din păcate, este asociat în afară în mod greşit cu Dracula, unii vor fi atraşi de asta, alţii nu, depinde ce vrem noi, dar şi cum vom fi priviţi de alţi fani blanco. Simbolistica cu leii şi stemele celor 3 provincii îmi place, e în acord şi cu numele Penei, “uniţi câştigăm întotdeauna”, are o dublă semnificaţie, deşi poate va fi mai greu de replicat pe materialele promoţionale. Ar trebui pusă stema Moldovei în dreapta şi cea a Ardealului în stânga pentru a respecta cumva poziţionarea geografică. Stema clubului nu trebuie să lipsească, tocmai pentru a se şti că suntem fani Real Madrid. Prin anii 90, fanii rivalilor au certat rău conducerea clubului pentru că au comis o “mare” greşeală: pe mânecile tricourilor blau-grana, era o dungă albă! Astfel, deşi îmi place nr.7, albastrul în combinaţie cu galben se regăsesc şi în stema clubului, aş face cele două funde roşii galbene sau albe. Nu vreau să fiu cârcotaş, doar mi-am dat cu părerea, dacă am supărat, daţi ignore şi gata! 😉 Încă o dată felicitări pt. iniţiativă şi efort!

  • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

   Whoa, stiam ca am uitat ceva. Cand am pus stemele pe emblema le-am lasat in oglinda si n-am remediat. Buna observatie, thanks!

   Apropo de fundele rosii, este si varianta asta:http://i.imgur.com/uiterTG.jpg

   • gabipetre

    Asta este! Dar, cum vrea majoritatea!

   • COSTEL

    aceasta imi place mie .
    ca observatie fundele ar putea contine culorile drapelului nostru….
    iar romania scris cu alta culoare decat cea a siglei real madrid ..

    • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

     Da, am incercat cu scrisul alb si cre’ ca arata mai bine. O sa postez maine varianta aia si una cu panglicile tricolore.

     • doctoracu

      Bravo Alex. Asta imi place si mie.

     • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

      daca faci fontul alb, in loc de fundal albastru, poti pune mov… e una din culorile clubului

      daca lasi fontul cu galben, poti pune Romania cu roshu, cum zice Costel, ca sa avem culorile tricoloului… si roshu poate fi si scrisul de sus cu pena

      iar fundele tot cu galben

      la orice logo trebuie 3 nuante de culori, maxim 4

 • RaresMadrid

  Frumoase toate…
  Daca ar fi sa votez as vota pentru 5.
  Dar SFAT !!!
  Daca printr-o minune Dumnezeiasca faceti acest fan-club la Ploiesti…alegeti 7!!!
  Galben-albastru la noi este foarte apreciat stiti voi dc 🙂

 • Dominic Bulai

  Toate sunt frumoase dar sigla cu nr. 5 e perfectă. 😀

 • Prisacariu Cristian

  Bravo baieti !

  Eu merg ca si majoritatea pe numarul 5 , insa ar da mai bine pe negru .

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  din cele 7 variante mie imi place varianta 5, dar sa fie fara cele 2 funde

  merge la fix fara funde, zici ca deja e o insigna pe rotund 🙂

  ps: iar fundalul mie unu mi se pare ca e un radient gri cu alb..

  • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

   iar ca optiunea a doua ar fi varianta 4, care din cate inteleg este pe fundal TRANSPARENT
   adica acolo unde este negru acum, de fapt este o folie de transparent, fiind png ca format

   asta inseamna ca poate fi bine mersi imprimata pe tricouri de culori inchise, albastru, mov, rosu, etc…. urmand ca pe alb sa schimbam doar culoarea scrisului din alb in albastru sau mov

   este varianta cea mai MODERNA, dintre toate, are si culorile tricoloului atat in stanga cat si in cadrul emblemei clubului

   e cea mai COOL

 • Dreammer

  Bravo. Frumoase toate logourile. Multumim pentru munca depusa. Votez pentru numarul 5.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Dupa sugestiile voastre, am incercat si alte variante, vedeti daca va place vreuna http://imgur.com/a/jA4Z0#0

  • Rileyy

   Felicitari! Mie imi place cea roz, pe cuvant!

   • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

    Multam’. Si mie, da nu cred c-o sa fie prea populara.

    • Rileyy

     ar trebui sa le urcam in articol sa se vada si astea, apoi nu stiu, cele mai votate sa ajunga intr-un fel de finala, gen sondaj. Sunt multe bune, si cred ca merita. Spre ex cea cu funda tricolora e spectaculoasa. Zic si eu. Mie cea roz imi place foarte mult, iarasi

     • Rileyy

      Si cea pe mov doar cu leii, fara stemele principatelor, cu font alb, foarte reusita! Felicitari!

     • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

      O sa facem un articol nou cu doua modele, probabil 4 si 5(7) in diferite combinatii

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Si, ca sa avem cu compara, postez si cateva logo-uri de la diferite pene

  1.- https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000080009628/1860d273960d71cb249d31263514a763_400x400.png

  2. https://pbs.twimg.com/profile_images/2595430261/image.jpg

  3. https://pbs.twimg.com/profile_images/440211399424630784/8a_TDr0I.jpeg

  4. https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/v/t1.0-1/c13.24.166.166/s160x160/577602_104448989761303_1208368333_n.jpg?oh=1b01712e6b3f4bb190081a12350735c9&oe=55903128&__gda__=1434046907_3550ab635eb6d3d593c90d5b9ab8232c

  5. http://i.ytimg.com/vi/-5WZ1WAqm5E/hqdefault.jpg

  6. https://lh6.googleusercontent.com/-FEEixQvUY9Q/UePqUtfYcEI/AAAAAAAAABg/WDdO4mFKHjA/w800-h800/photo.jpg

  7. https://pbs.twimg.com/profile_images/477683819605008386/i2M8Owb6_400x400.jpeg

  8. https://pbs.twimg.com/profile_images/527113596262547456/LIJz9mFa.jpeg

  9. http://www.madridistasatl.com/uploads/2/2/7/5/22757336/8782379.jpg?1407284597

  10. https://pbs.twimg.com/profile_images/528942717917622272/Ay865bTV.png

  11. http://www.torrejoncillotodonoticias.com/wp-content/uploads/2011/09/pe%C3%B1a-madridista-encamisa.jpg

  12. http://www.martosaldia.es/wp-content/uploads/2009/12/escudo-madrid1.png

  13. http://alcazaba.unex.es/~fjlanbra/escudomadrid.gif

  14. http://eldigitaldesalamanca.com/sites/default/files/styles/escala-730/public/fotos/pena_madridista_helmantica_logo_0.jpg?itok=EMIq-hO5

  15. http://www.defensacentral.com/userfiles/2011/Sep_12/Pena%20madridista%20Zurich_46_ampliada.jpg

  16. http://www.pmadridistapicobarroderota.com/0_0_0_0_200_288_csupload_66460912.jpg?u=2778795168

  17. http://www.losojosdeltigre.com/pena/mapa_penas/el7/logo.png

  18. http://www.palimpalem.com/7/Pm3000goles/userfiles/ESCUDO.JPG

  19. http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2012/08/06/mas_futbol/1344204010_740215_0000000001_noticia_normal.jpg

  20. http://www.realmadridcalifornia.com/en/wp-content/themes/Vivo/images/logo.png

  21. http://www.quintanardeportivo.com/images/pm_escudopmadridista.jpg

  22. http://www.bonavistanet.com/penyamadridista/images/lpenyamad.gif

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex
 • psycho

  raman la parerea ca emblema clubului,harta si tricolorul sunt suficiente si pot fi compuse diferite modele cu ele…merg si cateva ramuri de ceva pe langa dar lei paralei,acvile,domnitori,steme regionale ,etc sunt de prisos.

 • kLaUsS

  Felicitari, in primul rand! Toate au frumusetea lor. Eu votez propunerea cu numarul 3.

  • RaresMadrid

   Klausica ce mai faci ? 😀

   • kLaUsS

    Ce sa fac, iubesc Real Madrid. 😀 Tu ce mai faci?

    • gabipetre

     M-ai speriat, am crezut ca iubesti Napoli! 🙂

     • kLaUsS

      Hehe! 🙂 Te salut cu respect, Gabi! A trecut ceva timp…

     • RaresMadrid

      Missed you hehe 🙂
      Well..i missed you all to be honest 😀

     • gabipetre

      Si eu te salut!

     • RaresMadrid

      Vai sa-mi fie rusine am uitat ca tie iti place de Pipita..
      Ce au trecut anii Claudia…

     • RaresMadrid

      Care e faza cu Napoli :)) ?

     • gabipetre

      Acolo joaca Pipita Higuain! Si Raul Albiol! Si Jose Callejon!

     • kLaUsS

      Imi pare rau ca a trebuit sa raspunzi la acea intrebare. Acum poate chiar incep sa iubesc Napoli. :)))

     • gabipetre

      Si vrei ca eu sa iubesc Arsenal? 🙂

     • kLaUsS

      Nu, nu! Iti sta bine la Real Madrid! 😀

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  acest model imi place cel mai mult!!! 🙂

  cu un singur plus, contur in culoarea gold (cea mai inchisa nuanta din cele ale leilor) atat la cerc cat si la funde

  ca sa se poate imprima si vedea bine si pe alb

  asa cum dunarea albastra strabate toata tzara si se revarsa la galati, tot asa ne-am unit si noi de-a lungul timpului si acest lucru trebuie recunoscut si vizibil

  • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

   Am incercat cu auriu si nu prea merge, 2 variante facute la repezeala ar fi astea : http://i.imgur.com/taX9IRO.jpg http://i.imgur.com/wp174DM.jpg

   • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

    nu merge cu contur negru la scrisul albastru, daca le compar pe cele 3, e mai frumoasa prima (originalul) 🙂

   • RaresMadrid

    Prima e frumoasa imi place 😀

  • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

   o varianta de contur este interior auriu de la lei si exterior albastru de la font

   doar ca nu reusesc sa fac in asa fel incat sa le pun pe sub funditze 🙂

   • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex
    • RaresMadrid

     Si asta merge

    • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

     super!! 🙂

 • JUST WHITE

  Inca un pas înainte. Mulțumiri celor care muncesc pentru noi toti.Votez propunerea nr 5.

 • http://www.supereduc.cl/ Juan Carlos Brennan

  Hola Amigos, os deseo lo mejor para este proyecto impresionante. Todavia hay cuatro días para el clásico que nos marcará una victoria para la recta final de la liga 33 y debemos estar unidos con nuestro equipo. Realmente me encantan todos los logos creados y tengo el honor de felicitarle y desearle éxito en todo lo que has propuesto. Un aunténtico placer pasar cada dia por su website, pero Cada vez que estoy aqui observo que me gusta más. Utd sos dignos representantes del madridismo mundial! Un abrazo y Hala Madrid!

  • COSTEL

   GRACIAS DON JUAN CARLOS BRENNAN.
   UN ABRAZO DE MY PARTE .
   JUNTOS GANAMOS SIEMPRE !!!!

  • Dorian Preda

   Frumos mesaj, gracias senor, a por la Undecima!!

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  Multe si calde felicitari lui Alex Labont pt munca si realizari. Cei care se pricep cat de cat la editare, cred ca pot intelege ce inseamna sa muncesti atat de mult si sa reusesti ceva de calitate intr-un timp scurt. Sunt multe logouri frumoase insa din ceea ce a postat in slideshow Alex mi-au atras atentia doua: cea pe fundal albastru cu funda tricolora si cea roz. Personal ma opresc la ultima, imi place foarte mult!Felicitari inca odata tuturor celor implicati

 • Aichimoaie Andrei

  Super tari logo-urile, felicitari Alex!

  Dar parca dintre toate iese in evidenta nr.5…

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Varianta finala 🙂 http://i.imgur.com/qOeV0vL.jpg

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Foarte frumoasa e asta roz! Mi-ar fi placut ca marginile sa fie in tricolor, dar poate ca era prea exagerat, insa e foarte reusita. Usor glamorous asa, dar de efect, mi-ar placea sa ramana asta

 • Varane

  Cu cine picăm într-o 1/4? eu zic că jucăm cu o echipă spaniolă.

  • Vlad Vld

   daca picam cu una spaniola ,aici se opreste drumul nostru in UCL. ar fi bine una dintre porto psg sau monaco.
   bayern si juventus sunt in forma buna…ne scot fotbalul din cap.
   prevad o finala Bayern-barcelona. …..
   doar daca se aliniaza iar planetele si stelele pt ancelotti sa ajungem pe acolo!!

 • Varane

  El exjugador del Real Madrid Carlos Santillana ha apuntado que “Cristiano Ronaldo debe moderar su actitud chulesca”
  sobre el campo, ya que “a veces parece que no le satisface que otros
  compañeros estén bien”, al tiempo que ha respaldado a Carlo Ancelotti e
  Iker Casillas y ha señalado que el Barcelona es “un poco más favorito”
  en el ‘Clásico’ del próximo domingo.

  “Como aficionado no me gusta demasiado la actitud de Cristiano. A veces parece que le echa la culpa a los compañeros o que no le satisface que otros compañeros estén bien, desde fuera da esa sensación.
  Es su carácter, pero cuando hace ese tipo de cosas debería pensárselo
  más porque no le gusta a los seguidores madridistas. No hay que pitarlo
  porque ha hecho cosas increíbles para el Real Madrid, pero debe moderar
  su actitud chulesca porque no le hace bien ni a él ni al club”, pidió Santillana tras participar en el ‘Desafío Nacex’.

  Eu zic că Santillana este penibil cu aceste declarații. “Vorba unui om celebru”.

 • http://www.realmadrid.com.ro/ Ionut Florin

  Votez cu 7.

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  eu zic sa se faca o finala a 3 variante si sa fie un nou articol, in care jos la commenturi sa fie pusa fiecare poza individual in cate un coment si noi sa dam like in sus si jos la care ne place 🙂

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Asa este, sau un sondaj ceva. Cred ca doua sau trei s-au evidentiat in mod cert pana la urma

   • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

    la sondaj nu se vede cine ce a votat.. si cate din voturi au fost de la gueshti

    comprendes? 🙂

Real Madrid Romania