Comunicat “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania”

Browse By

Peña Juntos Ganamos Siempre România îşi urmează drumul către recunoaşterea finală. Următorul pas pe care suntem obligaţi să-l respectăm este colectarea tuturor datelor de identificare de pe carnetele voastre de fani madridista. În acest sens, facem un apel către toţi posesorii de “card madridista” să ne contacteze pentru a putea intra în posesia tuturor datelor necesare (numar de card, numele inscriptionat pe card si eventual data de valabilitate) şi pentru a încerca să definitivăm acest lung şi anevoios proces. Ne puteţi contacta în privat pe adresa noastră de facebook (https://www.facebook.com/juntosganamosiempre) sau pe adresa de email juntosganamosiempre@yahoo.com.

De asemenea, facem un apel către ceilalţi fani madrileni, care nu au încă un astfel de card madridista şi care doresc să îşi procure cardul necesar înscrierii în “Peña Juntos Ganamos Siempre România” să acceseze linkul de mai jos pe care site-ul oficial al clubului nostru îl oferă fanilor din întreaga lume pentru a-şi putea înregistra cererea. Preţul unui carnet madridista începe de la 30 de euro (variantă pe care site-ul nostru o recomanda). Prin intermediul acestui carnet puteţi benficia de un abonament la Revista “Hala Madrid Online”, preţuri preferenţiale la meciurile echipei dumneavoastră favorite, discounturi în ceea ce priveşte tricourile, echipamentele de joc sau prezentare ale echipei, discounturi la Turul Stadionului Santiago Bernabeu, discounturi la restaurantele de pe Santiago Bernabeu, reduceri la meciurile echipei de baschet precum şi alte reduceri în momentul în care ajungeţi la Madrid. Celelalte carduri care oferă şi mai multe avantaje au preţuri de 50 de euro respectiv 65 de euro.

“Peña Juntos Ganamos Siempre România” vă mulţumeşte pentru interes şi va asigura că orice întrebare veţi avea în privinţa desfăşurării acţiunilor asociaţiei noastre va primi un răspuns dacă va fi adresată pe adresa de email juntosganamosiempre@yahoo.com. Nu ezitaţi să ne contactaţi. Hala Madrid! Juntos Ganamos Siempre!!!

Link pentru carduri madridista: AICI

 • Prisacariu

  Mail trimis. Hai cu recunoasterea !!!

 • Riley

  Sent! Congrats and Juntos Ganamos siempre!!

 • bembiluna

  La mine nu a ajuns cardul nici pana acum si nici pe mail nu am primit nicio informatie.

  • Prisacariu

   daca nu ai pe mailnumarul cardului , (dupa ce ai verificat si in spam) inseamna ca plata nu a reusit … ai verificat extrasul de cont sa vezi daca contul tau a fost debitat ?

 • Dreammer

  Datele au fost trimise 🙂

 • motanu

  TRIMIS . VA IMBRATISEZ CU DRAG …
  CAND MA ANUNTAT FLORIN INIMA A INCEPUT SA BATA MAI REPEDE IAR PARUL STATEA DREPT PE MANA . VA IUBESC, SI MULT A FOST PUTIN MAI ESTE .
  ACUM CATIVA ANI SPUNEAM IN SOAPTA CA AS VREA SA AVEM O PEÑIA IN ROMANIA A NOASTRA A ROMANILOR MADRILENI VIKINGI DIN ACEASTA TARISOARA FRUMOASA SI URAT CONDUSA …
  JUNTOS GANAMOS SIEMPRE!!!!
  EU TRIMIS PTR MINE SI PTR ALEXANDRU TURENSCHI.
  DECI 2 AICI.

 • Angelito

  Acum mi-am depus cererea! Intrebare: in cat timp ajunge si cat timp dureaza? Are vrei importanta ca imi fac tarziu cardul nu ma pot inscrie in Pena? Ah si cotizatia de 50 de euro o platesc anual,nu?

  • Torpyla

   -poate sa fie de la 2 saptamani pana la 2 luni(mie mi-a venit dupa 1 luna jumatate)

   -se plateste anual

   -cardul ti se activeaza imediat dupa ce ai platit,deci,esti membru activ la 2 minute dupa incheierea tranzactiei,singura diferenta e ca partea fizica ajunge mai tarziu,insa,cardul o sa il ai instant online.

 • http://realmadrid.com.ro Sorin Barbu

  Salut. O sa depun si eu cererea astazi pt un carnet de 30 de euro. Aceeasi intrebare, in cat timp ajunge si daca mai sunt folositoare datele carnetului meu in acea perioada? Multumesc, felicitari si succes! Asteptam un astfel de moment. Am fost intr-o seara alaturi de Pena Dacia Blanca si m-am simtit aiurea, chiar stingher as spune, intrucat doar eu si sotia mea eram romani. Oamenii au fost foarte primitori si agreabili, dar experienta desi a fost draguta, nu se compara cu cea traita alaturi de fanii romani, care oricum stiu sa se manifeste altfel, sa traiasca altfel, sa inteleaga altfel fenomenul RM.

 • doctoracu

  Am trimis di eu datele. Doamne ajuta.

  • Torpyla

   doamnele ajuta

 • psycho

  nu reusesc..

 • Torpyla

  propun ca pena romaneasca sa se numeasca “don alfredo di stefano”

 • marian

  Salut !

 • marian

  Eu fac parte din galeria Real Madrid!Unde aveti sediul in Romania?

 • Doru Iulian

  salut! 30 de euro lunar sau anual ??

  • Torpyla

   anual

 • Meltiș Daniel Sebastian

  E trarziu daca fac un carnet de membru luna viitoare? As vrea sa avem un fan club si in romania. Eu sunt din Timisoara si am sa ii informez si pe restul cunostintelor mele care iubim acesta echipa.

  • COSTEL

   niciodata nu este tarziu Meltis Daniel Sebastian .suntem la stadiu de asteptare a notificari autentificari de la Madrid . CAND VA AJUNGE VENI VOM VEDEA CUM FACEM SA NE INTALNIM CU TOTI . sa aratam purtam ca o peñia adevarata .

Real Madrid Romania