Comunicat “Peña Juntos Ganamos Siempre Romania”

Peña Juntos Ganamos Siempre România îşi urmează drumul către recunoaşterea finală. Următorul pas pe care suntem obligaţi să-l respectăm este colectarea tuturor datelor de identificare de pe carnetele voastre de fani madridista. În acest sens, facem un apel către toţi posesorii de “card madridista” să ne contacteze pentru a putea intra în posesia tuturor datelor necesare (numar de card, numele inscriptionat pe card si eventual data de valabilitate) şi pentru a încerca să definitivăm acest lung şi anevoios proces. Ne puteţi contacta în privat pe adresa noastră de facebook (https://www.facebook.com/juntosganamosiempre) sau pe adresa de email juntosganamosiempre@yahoo.com.

De asemenea, facem un apel către ceilalţi fani madrileni, care nu au încă un astfel de card madridista şi care doresc să îşi procure cardul necesar înscrierii în “Peña Juntos Ganamos Siempre România” să acceseze linkul de mai jos pe care site-ul oficial al clubului nostru îl oferă fanilor din întreaga lume pentru a-şi putea înregistra cererea. Preţul unui carnet madridista începe de la 30 de euro (variantă pe care site-ul nostru o recomanda). Prin intermediul acestui carnet puteţi benficia de un abonament la Revista “Hala Madrid Online”, preţuri preferenţiale la meciurile echipei dumneavoastră favorite, discounturi în ceea ce priveşte tricourile, echipamentele de joc sau prezentare ale echipei, discounturi la Turul Stadionului Santiago Bernabeu, discounturi la restaurantele de pe Santiago Bernabeu, reduceri la meciurile echipei de baschet precum şi alte reduceri în momentul în care ajungeţi la Madrid. Celelalte carduri care oferă şi mai multe avantaje au preţuri de 50 de euro respectiv 65 de euro.

“Peña Juntos Ganamos Siempre România” vă mulţumeşte pentru interes şi va asigura că orice întrebare veţi avea în privinţa desfăşurării acţiunilor asociaţiei noastre va primi un răspuns dacă va fi adresată pe adresa de email juntosganamosiempre@yahoo.com. Nu ezitaţi să ne contactaţi. Hala Madrid! Juntos Ganamos Siempre!!!

Link pentru carduri madridista: AICI

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap