Conferinta de presa a lui Carlo Ancelotti inaintea returului cu Schalke

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid
Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid
Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti a vorbit astazi in cadrul unei conferinte de presa despre partida retur din cadrul optimilor Uefa Champions League contra lui Schalke. Antrenorul italian anunta cateva schimbari la nivelul primului unsprezece: “Vom efectua cu siguranta unele modificari pentru ca am avut un joc dificil la Malaga care ne-a consumat mult din punct de vedere fizic. Trebuie sa recuperam o parte a jucatorilor care au evoluat sambata si care acum se simt obositi. Cel mai probabil vom schimba cateva lucruri” anunta Carletto.

Italianul a discutat si despre situatia lui Karim Benzema, care ar putea rata confruntarea de la finalul saptamanii cu FC Barcelona dar si despre asteptatul El Clasico: “Mereu am considerat Barcelona o echipa puternica, toata lumea de altfel gandeste la fel. Poate ca au avut unele probleme si nu si-au castigat unele puncte ce pareau a fi facile, dar cand vorbim de El Clasico, lucrurile stau diferit. Cu siguranta va fi un joc foarte echilibrat. Karim sper sa fie refacut pana duminica, isi doreste mult sa poata intra din primul minut. Este un jucator important pentru noi, foarte important as spune. Nu pentru ca marcheaza ci pentru jocul sau tactic. Daca nu va putea juca insa, avem solutii”.

Despre viitorul sau, Ancelotti spune: “Nu stiu daca se joaca acum sau in iunie. Incerc sa fac totul bine si sunt multumit ca sunt aici. Antrenorii depind de rezultate, este o normalitate care s-a instalat in jocul de fotbal”

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap