Contre in vestiar la pauza partidei de la Sevilla

Browse By

Jurnalistul Josep Pedrerol a dezvaluit ca in vestiarul madrilenilor la pauza meciului de la Sevilla a existat o stare de tensiune fara precedent in era Carlo Ancelotti. Tehnicianul italian si-a pastrat calmul, conform afirmatiilor jurnalistului iberic insa jucatorii s-ar fi contrat intre ei pe un ton destul de amenintator: “Ancelotti n-a ridicat niciun moment vocea, a ramas calm, imperturbabil, cu acelasi aer de domn”.

“In acel moment a intervenit Cristiano Ronaldo” sustine Pedrerol care si-a acuzat o parte dintre coechipieri: “Sunt cinci dintre voi care nu aveti deloc cojones, ati uitat unde jucati?” a tunat super starul portughez. In acea linistie care s-a lasat dupa vorbele grele ale septarului blanco, s-a produs intrarea in scena a lui Sergio Ramos, suspendat pentru acel meci. Ramos si-a asumat si el rolul de lider si a incercat alaturi de Zidane sa-si motiveze colegii, pierduti dupa prima parte modesta de pe Sanchez Pizjuan: “Haideti copii, haideti sa luptam ca ne scapa campionatul” ar fi spus Ramos conform sursei amintite. Discursul sau motivational nu a ajutat prea tare la reglarea situatiei, madrilenii pierzand partida contra Sevillei, scor 1-2 si foarte probabil si titlul de campioana a Spaniei.

 • Radu

  Macar au incercat, sa speram ca Atletico va fi prea ocupata cu CL iar ceilalti vor fi deprimati si prinsi de luptele institutionale. Hai sa mai speram putin si sa ne rugam de genunchiul lui CR7 🙂

 • motanu

  5….CRED CA CRISTIANO A FOST INDULGENT …
  IAR RAMOS ESTE ,,URS!” CA SI LA EL FACEA REFERIRE PORTUGHEZUL….

 • http://realmadrid.com.ro RIley

  :))) Si eu cred ca si la Ramos facea trimitere Ronaldo. Adevarul e ca Ramos are cojones dar nu le foloseste in interesul echipei :)))

 • gabipetre

  “haideti copii” :). Unde, ca tatal vostru antreneaza alti albastri, unde se zice:” Blue is the colour, football is the game, WE’RE ALL TOGETHER, and winning is our aim!”
  De unde stie Pedrerol ce se intampla in vestiarul nostru?! Rau am ajuns…

  • bembiluna

   cum de unde? de la Sfantu’. care poate sa apere ca Superman, pentru felul in care a distrus echipa asta nu o sa il iert in veci. iar pe vicecapitan la fel, pentru ca a ramas pasiv si fraier.

   • gabipetre

    Tare asta Bembi! Dacă aduce Copa del Rey şi La Decima pe Concha Espina eu îl iert, că mi-e drag totuşi. Acum văd că-l trage de urechi pe Busi, nu putea să facă asta sezonul trecut?

Real Madrid Romania