COPE: Lewandowski, ochit de Real Madrid pentru 2016

COPE sustine ca Real Madrid s-a interesat deja prin intermediari de situatia polonezului Robert Lewandowski de la Bayern Munchen. Atacantul polonez, aflat intr-o forma extraordinara ar putea fi “galacticul” ales pentru vara lui 2016, anunta sursa citata. Actualmente, Lewandowski nu este doar principalul marcator din Bundesliga ci si golgeterul Europei. COPE sustine ca polonezul isi doreste foarte mult sa imbrace tricoul echipei blanco si ca acest zvon a ajuns si la urechile presedintelui Florentino Perez.

Profitand si de calitatea fotbalistului, Perez ar fi apelat la Jose Angel Sanchez pentru a se interesa de situatia polonezului si nu mica i-a

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

fost mirarea cand a aflat ca Lewandowski nu are o relatie prea buna cu Josep Guardiola, antrenorul gruparii bavareze. De situatia lui Lewandowski s-ar mai fi aratat interesate FC Barcelona si Chelsea, insa polonezul si-ar dori sa ajunga la Real Madrid anunta COPE.

Situatia lui Karim Benzema din aceasta perioada a alertat conducerea merengue, care realizeaza ca nu are in acest moment in lot o optiune de rezerva pentru starul francez. COPE sustine ca pentru vara anului viitor, Real Madrid isi va alege un nou numar 9 dintre Robert Lewandowski si Alvaro Morata, ultimul aflat sub contract cu Juventus Torino, dar care intre timp a devenit titular in nationala Spaniei, luandu-i fata lui Diego Costa.

Un contraargument pentru transferul lui Lewandowski ar putea fi plecarea lui Guardiola in vara. COPE sustine ca tehnicianul catalan este dorit de Manchester City si ar putea fi inlocuit la Bayern Munchen de fostul tehnician de la Real Madrid, Carlo Ancelotti. Italianul n-ar avea se pare niciun gand sa renunte la Lewandowski pe care il considera unul dintre cei mai buni 5 marcatori din fotbalul mondial.

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap