Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2014

Superstarul echipei noastre, Cristiano Ronaldo a castigat  Balonul de Aur, trofeu acordat anual celui mai bun fotbalist din lume. Septarul blanco a castigat cursa cu Lionel Messi (FC Barcelona) si Manuel Neuer (Bayern Munchen).

Atacantul lui Real Madrid a primit 37,66% din voturi si i-a depasit pe Lionel Messi (15,76%) si Manuel Neuer (15,72%). Dupa primirea premiului, Cristiano Ronaldo a declarat: “Vreau sa le multumesc celor care au crezut in mine, antrenorului meu, colegilor de la Real Madrid si nationala Portugaliei si domnului presedinte de la Real Madrid. Sa castig acest trofeu inseamna enorm, ceva unic. Voi continua sa muncesc si sa ma dedic fotbalului. Este un trofeu pentru tatal meu, pentru mama mea, pentru fiul meu. Niciodata nu ma gandeam ca as putea sa castig trofeul asta de trei ori”, a spus Ronaldo dupa primirea trofeului. Cristiano Ronaldo a obtinut astfel cel de-al treilea Balon de Aur din cariera.

Cel mai bun antrenor in fotbalul masculin a fost desemnat selectionerul Germaniei, care i-a depasit cu 36,23% din voturi pe antrenorul echipei noastre, Carlo Ancelotti (22,06%) si Diego Simeone (19,02%). Decarul echipei nastre, James Rodriguez (clasat al 8-lea in topul celor mai buni jucatori din lume in 2014) a primit premiul Puskas pentru “cel mai frumos gol al anului”.

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de vergüenza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap