Cristiano Ronaldo: “As vrea sa raman in Madrid si dupa incheierea carierei mele!”

Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a acordat un interviu înaintea derby-ului cu Atletico, de sâmbătă. În acest interviu, publicat în ziarul As, lusitanul a vorbit despre șansele echipei de a mai câștiga titlul, despre cum se simte la clubul blanco și despre ceea ce îi place să facă în timpul liber.

Ca întotdeauna este o plăcere să aflăm părerea lui Cris și să mai descoperim câte ceva despre el, ca de exemplu că își mai dorește un copil și că petrece mult timp în sânul familiei sau înconjurat de prieteni.

Primul punct al interviului a avut ca nucleu central dery-ul de sâmbătă: „ Este un meci foarte important pe care îl jucăm acasă, în fața propriilor suporteri. Echipa rivală se apără foarte bine, dar noi trebuie să câștigăm. Chiar dacă lupta pentru titlu e complicată, noi vom lupta până la final”.

Despre ce sentimente îl încearcă atunci când joacă pe Bernabeu: „Simt căldura și aprecierea fanilor. Când tribunele îmi strigă numele simt o adevărată mândrie”.

În ceea ce privește presiunea: „ Atunci când joci la cel mai mare club din lume e normal să simți presiune, dar m-am obișnuit. Importanța acestui club ne diferențiază de alte formații, dar nivelul personal la care am ajuns de când sunt aici este unul bun. Sunt fericit și vreau să rămân aici.”

Despre La Decima: „ Să fim cei mai buni din lume a fost o dorință și noi am reușit acest lucru acum 2 ani. A fost un moment unic pentru noi și suporteri, dar au mai fost și alte momente. Și la nivel personal am avut parte de lucruri pozitive, motiv pentru care sunt mândru că mă aflu la Real Madrid.”

Ronaldo a vorbit și despre progres, întrucât știm că este ambițios și perseverent și întotdeauna vrea să dea tot ce e mai bun: „ Când am ajuns la Real Madrid voiam să fiu cel mai bun din lume și asta am încercat să fac. Pas cu pas, cred că îmi las amprenta.”

Cât despre orașul care i-a devenit a doua casă, Madrid: „Fac ceea ce îmi place cel mai mult și mi se recunosc meritele la nivel individual și colectiv. Nu există scenariul perfect. Îmi place Madrid și aș vrea să rămân aici și după ce îmi termin cariera. Madrid mi-a dat multe iar oamenii de aici sunt fenomenali. Sunt și aproape de Portugalia, mâncarea este bună și îmi place și clima.”

Timp liber: „Îmi place să petrec timp cu familia și prietenii mei. Merg la cinema, iau cina în oraș sau călătoresc. Nu am foarte mult timp liber pentru că fotbalul cere să fii o persoană dedicată nu doar în timpul antrenamentelor. Eu ajung cu o oră și jumătate înainte de startul antrenamentului și rămân și apoi. Uneori mă antrenez și la prânz.”

Mâncarea spaniolă: „ Îmi place tortilla, jamonul. Spania are multe mâncăruri tipice care îmi plac, de exemplu tapas.”

Cris a vorbit și despre familie și planuri de viitor atunci când se va retrage din activitate: „ În câțiva ani îmi voi termina cariera și voi avea timp să îmi fac planuri pentru a petrece timp cu familia și prietenii. De asemenea, voi putea dedica mai mult timp copilului sau copiilor mei… pentru că mai vreau un copil. Pentru moment sper să mai pot juca mult timp, dar apoi aș vrea să trăiesc liniștit și să mă bucur de tot. ”

Despre autor

Tags: ,

Cristina Simion

Cristina Simion

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap