Cristiano Ronaldo la puterea 500

Marile publicatii de sport au elogiat doborarea recordului de goluri al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a atins borna celor 500 de goluri in cariera si a devenit, dupa meciul cu Malmo, cel mai bun marcator al UCL, depasind un record care apartinea unui alt madridista, Raul Gonzalez Blanco. Cele doua goluri de aseara au dus “scorul” la 67 de goluri in competitia europeana pentru Real Madrid si la 324 pentru clubul blanco in toate competitiile. Astfel, The Telegraph scrie ca “ Ronaldo depaseste limita celor 500 de goluri in cariera si este, deja, cel mai bun marcator al clubului, depasindu-l pe Raul.”, in timp ce L’Equipe a aparut cu urmatorul titlu: “ Cristiano isi sperie urmaritorii”. In Portugalia, ziarul Record publica un titlu sugestiv: “ Cristiano324 face istorie si hotaraste victoria Realului”.

In acelasi timp, jucatorul portughez a rupt tacerea fata de mediile spaniole si a sarbatorit alaturi de colegii sai o noua victorie in grupele UCL. Cu toate acestea, s-a simtit ca a fost deranjat de unele intrebari.

Record atins: “ Sunt foarte fericit. Nu ma gandeam la acest lucru de la inceput, desi nu pot sa spun ca nu imi doream sa dobor acest record. Am primit un mesaj din partea lui Raul, care imi ureaza sa mai marchez inca de 300 de ori. Stiu ca e un mesaj sincer din partea lui, din inima.”

Nu a mai vorbit cu presa de sapte luni: “ A fost decizia mea, asa am hotarat eu. Nimeni nu m-a obligat sa dau declaratii, clubul meu cu atat mai putin, ei nu au pus niciodata presiune pe mine din aceasta perspectiva, ci au lasat la latitudinea mea sa hotarasc momentul in care voi vorbi. E clar ca nu am vorbit, pentru ca ceva nu era in ordine.”

Aluziile lui Pique fata de petrecerea sa cu Kevin Roldan: “ Uite de ce nu vorbesc cu presa mai des, pentru ca puneti intrebari aiurea uneori. Chestia asta nu are nimic de-a face cu meciul de azi. Ar trebui sa fiti multumiti ca discut despre meci, nu despre lucruri care s-au intampla acum cinci luni. Poate ca vreti sa inventati un scandal intre mine si Pique. Nu imi pasa.”

Situatia sa la Real Madrid: “ Acum ma simt bine. Vreau sa castig trofee aici si sunt multumit. Insa, am zis-o de un milion de ori, nu pot prevedea ce sa va intampla in viitor. Tot ce pot afirma cu siguranta e ca sunt bine, ca ma comport cu profesionalismul de care am dat mereu dovada, vreau sa dau totul pentru echipa mea. Vreau sa castigam cat mai mult, pentru ca avem potential pentru asa ceva. Insa nu stiu ce voi face in viitor.”

Derby-ul cu Atletico: “ E un meci dificil, mereu a fost asa impotriva lor. Atletico este o echipa de top, dar si noi suntem pregatiti de confruntarea cu ei. Am ramas surprins de faptul ca au pierdut in seara aceasta in UCL (cu Benfica).”

Pe de alta parte, exista informatii ca Real Madrid pregateste o ceremonie pentru vineri, la ora 13:00, in care il va felicita pe Cristiano pentru recordul sau de goluri. In scurt timp, probabil ca anuntul va fi facut oficial de catre club.

Tags: , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap