Cristiano Ronaldo si cifrele sale halucinante

“Cristiano es siempre Cristiano” a devenit o fraza cat se poate de celebra. Cel care a rostit-o stia foarte bine ce spune. Legenda blanco, Raul Gonzalez a ales fraza de mai sus pentru a-l descrie pe astrul portughez dupa un Clasico in care Madridul castiga titlul chiar pe Camp Nou.

18 goluri a marcat Real Madrid in ultimele trei partide, dar cel care a dat tonul acestui festin ofensiv a fost ca de obicei, Cristiano. Siempre Cristiano. In 72 de ore, super starul portughez a marcat de sapte ori pentru Real Madrid, goluri care urca cifrele lui Ronaldo la cote cu adevarat astronomice. Pana in prezent, debutul de sezon 2014-2015 pare cel mai bun din cariera sa, Ronaldo reusind sa inscrie de 12 ori in numai 8 partide disputate oficial in noul an competitional.

Ronaldo continua sa provoace lumea fotbalului si sa nu-si arate limitele. Inca nu stim care este limita acestui fotbalist incredibil care indiferent de sistem, moment, vreme face mereu acelasi lucru: marcheaza. Pentru a treia oara in cariera sa la Real Madrid, Cristiano a marcat de patru ori intr-un singur meci. Precedentele partide cu Racing si FC Sevilla au fost primele oportunitati pentru Cristiano de a reusit in “poker”. Dar cele patru goluri marcate in poarta lui Elche marti, vin cu un premiu special: portughezul a intrat in Top 10 cei mai buni marcatori din istoria La Liga, depasind o alta legenda blanco, Santillana. Cele 187 de goluri in 169 de meciuri in Primera Division ofera exacta dimensiune a nivelului pe care Ronaldo l-a atins in Spania. Pentru Real Madrid, Cristiano a atins deja borna 265 de goluri marcate in partidele oficiale in toate competitiile si se apropie vertiginos de recordul detinut de cel mai bun marcator din istoria clubului nostru, legendarul Raul.

In plus, Ronaldo acumuleaza 13 meciuri consecutive de Primera Division in care a marcat pe Santiago Bernabeu si -atentie- 25 de meciuri in care a marcat cel putin trei goluri in tricoul blanco: “Sa marchezi patru goluri intr-un meci este foarte dificil, normal ca sunt fericit. Lucrurile imi merg bine, dar trebuie sa le multumesc colegilor mei, fara de care n-as putea face toate aceste lucruri. Ma ajuta enorm, fiecare dintre ei” a marturisit Ronaldo la finalul partidei cu Elche.

Poate cel mai frumos elogiu l-a primit Ronaldo de la o alta legenda blanco, la finalul aceluiasi meci: “Este un mare noroc pentru Real Madrid ca poate conta pe un asemenea fotbalist. Pentru tot ceea ce ofera clubului, pentru tot ceea ce ne invata, Cristiano este un exemplu. Tinerii care se apuca astazi de fotbal trebuie sa priveasca la acest baiat si sa-i copieze atitudinea, ambitia si foamea sa de fotbal. Este un profesionist extraordinar si un fotbalist uimitor” a marturisit Butragueno, actual Director Sportiv la Real Madrid.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap