Cristiano Ronaldo: “Sunt 100% alaturi de presedintele meu!”

Cristiano Ronaldo a luat pozitie fata de evenimentele din ultimele zile in care a fost protagonistul principal prin declaratiile facute dupa plecarile lui Diego Lopez, Angel di Maria si Xabi Alonso. Super starul portughez declarase in cadrul unui eveniment promotional ca “dacă era după mine, aş fi făcut lucrurile altfel. Fiecare are o părere şi e liber să şi-o exprime. Dacă preşedintele crede că e mai bine pentru echipă să aducă nişte jucători şi să ii lase pe alţii să plece, trebuie să respectăm această decizie şi să îl susţinem.”

Iesirea lui Florentino Perez de ieri in care a lamurit in mod public situatia fotbalistilor care au parasit Real Madrid in aceasta vara l-a convins pe Cristiano Ronaldo sa-si schimbe discursul. El a postat astazi pe una dintre retelele sale de socializare un mesaj deschis catre fanii merengue si catre presedinte.

 Declaratiile mele au fost gresit interpretate. Ieri l-am ascultat pe presedintele meu explicand totul si sunt 100% langa el. In plus, jucatorii adusi in aceasta vara sunt jucatori de top. Cu ei am reusit sa completam un lot extraordinar. Jucam sa castigam totul!! Va imbratisez pe toti, Hala Madrid!!! (Cristiano Ronaldo pe Twitter)

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap