Cristiano Ronaldo: “Sunt ferm convins ca la Madrid incepe o noua epoca de succes”

Super starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo a vorbit in exclusivitate cu portughezii de la A BOLA si a tinut sa clarifice anumite discutii referitoare la viitorul sau: “Am tinut sa vorbesc doar cu A BOLA pentru a afirma ca tot ceea ce ce se scrie in aceste zile despre mine sunt doar informatii false. Singurul scop al acestor zvonuri este acela de a obstructiona relatia dintre mine si Real Madrid” a marturisit Ronaldo.

Septarul merengue, care pentru moment se afla in vacanta in Statele Unite a declarat de asemenea ca asteapta cu nerabdare revenirea la echipa, precum si noul sezon pe care il va intampina cu tot entuziasmul necesar: “Sunt foarte fericit ca joc pentru cel mai mare club al fotbalului mondial. Sunt concentrat si increzator in ceea ce priveste viitorul an si sunt ferm convins ca la Madrid se naste o epoca plina de victorii. Repet, ma aflu lacel mai mare club al lumii si la acest club imi doresc sa ma intorc in cateva zile pentru a castiga totul” a explicat Cristiano Ronaldo.

In finalul declaratiilor sale, Cristiano si-a cerut inca odata dreptul la intimitate: “Nu voi vorbi cu niciun alt cotidian, vreau doar sa-mi petrec vacanta linistit. Mi-ar placea sincer sa se opreasca toate aceste informatii false si mi-as dori sa fiu lasat in pace. Atat eu cat si Real Madrid suntem foarte bine si suntem impreuna” a incheiat super vedeta madrilenilor.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap