Cum a castigat Zidane tactic duelul cu Ernesto Valverde

Browse By

 • Negru

  Bai #Angelito ce ti-o iei de la Torpyla, pai ala cu paru mare a costat atata ca sa faca ca bou si sa recupereze mingi, mars ma de aici 🙂

 • Negru

  Bai @Angelito ce ti-o iei de la

  @Torpyla:disqus , pai ala cu paru mare a costat atata ca sa fuga ca bou si sa recupereze mingi, mars ma de aici 🙂

  • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

   Salut Negru! 🙂

   Din pmdv articolul este despre Zidane si felul in care a reusit sa simta acest joc. Bale a impresionat defensiv ca urmare a schimbarii gandite de antrenor. Ofensiv, galezul nu a facut un meci mare, defensiv a fost insa exceptional. Faptul ca se pune mereu in slujba echipei, nu comenteaza si are abilitatea de a deveni decisiv prin disponibilitatea sa la joc si caracteristicile sale evidente pe toate fazele, mie imi place enorm. Desigur, asta daca vrem sa vedem si dincolo de opinii personale si antipatii declarate sau nedeclarate. La Bilbao, echipa a facut un meci foarte compact, Casemiro a fost pt mine omul meciului, iar Benzema si Bale l-au secondat prin prestatii foarte foarte bune, in special pe faza defensiva, ceea ce nu-i putin lucru. Si vb de la sine despre felul in care Zidane stie si poate sa le ceara si sa le impuna o astfel de strategie. Evident, din nou, daca vrem sa vedem. Daca nu, atunci bine.

   • Negru

    @disqus_gJ1c1SeD8S:disqus – esti de-a dreptul nesimtit 🙂

    • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

     Guilty 🙂

 • Dorian Preda

  E corect ceea ce scrie Angelito. Felicitari!

 • psycho

  hmm🤔

 • Torpyla

  wow…asta cu cifrele ma sparge. daca tot suntem la numere, sa-mi spuneti, va rog, cate dueluri 1 vs 1 a avut marcelo cu inaki..ca sa nu mai spun ca jucatorul bascilor a prins o zi fantastica.

  apoi,golul l-am primit imediat dupa ce s-a schimbat sistemul,scotand un om de la mijloc, golul fiind primit din lipsa marcajului unui alt fotbalist de la mijlocul nostru(casemiro). golul marcat de noi a fost dintr-o respingere norocoasa.

  hai sa fim seriosi…pe bune??? asta e meciul pentru care il laudam pe zidane ? really?

Real Madrid Romania