Cupa Spaniei 2014: Cornella – Real Madrid 1-4

Raphael Varane a fost eroul Madridului in deplasarea din Catalunya. Campioana Europei a reusit sa invinga in mansa tur modesta echipa a lui Jordi Roger cu scorul de 4-1, francezul Varane reusind o dubla in poarta lui Segovia.

“Que viva Espana” s-a auzit in inima Cataluniei de multe ori aseara pe terenul clubului Espanyol Barcelona. Sustinuta de cateva sute de fani veniti de la Madrid sau din imprejurimi, dar si de cateva zeci de fani ai echipei din zona Montjuic, Real Madrid a inceput partida cu modesta Cornella fara multi titulari. Carvajal a inceput partida in banda stanga pentru prima data in cariera sa la Real Madrid in timp ce Illarramendi si Khedira au jucat titulari impreuna in fata apararii.

Madridul a controlat jocul in intregime, a marcat cand a trebuit si a profitat de erorile din defensiva gazdelor. Primele doua goluri au venit in urma unor faze fixe. James, la primul gol, si Isco la cel de-al doilea, l-au servit ideal pe Varane a carui detenta a facut diferenta. Intre golurile francezului, localnicul Oscar Munoz a reusit golul carierei, invingandu-l pe Navas dupa o minge deviata de Josele, care l-a prins nepregatit pe Arbeloa.

Dupa pauza, madrilenii au apasat din nou acceleratia si au inscris de alte doua ori. Chicharito Hernandez cu al patrulea sau gol din acest sezon si Marcelo au inchis tabela la un sec 4-1 pentru gruparea blanco, echipa care asteapta acum mansa retur mult mai linistita. Pe final, in echipa lui Ancelotti si-au facut loc si tinerii Medran si De Tomas, dar scorul a ramas neschimbat pana la final.

Pentru Real Madrid urmeaza o deplasare grea la Granada in La Liga si apoi meciul retur din Uefa Champions League contra lui FC Liverpool. Hala Madrid!

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap