Dani Carvajal: “Zidane ne-a unit, ne-a transformat intr-un grup de prieteni!”

Lotul lui Real Madrid a fost prezent la lansarea oficiala a Real Madrid TV in noul sau format, iar o parte dintre jucatori au participat si la interviuri. Intrei ei, Dani Carvajal, unul dintre cei mai iubiti jucatori de catre suporteri, canteranul nascut la Leganes a marturisit si ce a schimbat Zidane de la sosirea sa la Real Madrid ca antrenor principal: “Zidane a reusit ceva extraordinar. Ne-a facut pe toti sa fim uniti, sa fim un grup de prieteni care trage in aceeasi directie. Aceasta este directia in care mergem, acesta este lucrul care ne defineste cel mai bine in acest moment”.

Fundasul lateral dreapta a tinut sa multumeasca fanilor pentru sustinerea evidenta din ultima perioada: “In numele intregii echipe vreau sa multumim tuturor pentru sprijinul pe care ni l-ati aratat pe parcursul acestui sezon. Miercuri este o zi care trebuie sa ramana in mintea noastra a tuturor, a madrilenilor de pretutindeni. Noi vom fi aici si vom raspunde pe teren, dand absolut totul pentru a juca finala Ligii Campionilor” a marturisit Carvajal.

Pe de alta parte, Lucas Vazquez, unul dintre cei mai in forma jucatori merengue a adaugat: “Avem inca trei meciuri de jucat in La Liga, iar daca le castigam pe toate putem sa speram. Ne dorim sa traim acele nopti speciale in care noi si fanii sarbatorim impreuna, pentru ca stim ca au fost 100% langa noi. Atat noi, cat si suporterii traim aceste meciuri de o maniera distincta fata de altele. Sa vezi lumea cum te sustine este ceva cu adevarat special, ne simtim foarte mandri de publicul nostru si de sustinerea pe care o primim din partea lor” a precizat canteranul.

Un alt canteran care a luat cuvantul a fost Jese Rodriguez, care a declarat: “Echipa este foarte motivata, foarte hotarata. Vrem sa facem o mare bucurie suporterilor nostri pentru ca o merita, au suferit mult alaturi de noi. Suntem o mare familie si meritam sa fim in aceasta situatie in care suntem, sunt convins ca putem sa ne calificam in finala Ligii Campionilor!”.

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap