Despre ceva ce trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu

Privind cu un ușor entuziasm în urma meciului tur, diminuat însă de blestemul experimentat de ”los blancos” în fața echipelor din țara oamenilor cu psihic de fier, Germania, puțini fani îndrăzneau să creadă că acesta era momentul răzbunării. Momentul în care Real Madrid să triumfe zdrobitor în Germania a venit în optimile de finală, la Gelsenkirchen… dar parcă tot nu a fost de ajuns. Carlo Ancelotti și jucătorii, în frunte cu Sergio Ramos au ținut marți să apere, să repare onoarea clubului și să declare (încă o dată, dacă cineva se îndoia) că Real Madrid sunt adevărații regi ai Europei.

Și ce ironie a sorții… cine ar fi crezut că Sergio Ramos – autorul celebrului penalty – se va alătura lui Raul Gonzalez în clubul select al jucătorilor lui Real Madrid care au reușit să marcheze o dublă împotriva celei mai prestigioase echipe a Germaniei, Bayern Munchen, chiar la ea acasă.

Mai devreme sau mai târziu, răzbunarea împotriva echipelor germane avea să aibă loc. A fost binevenită în acest parcurs incredibil din optimi, sferturi și semifinale de Champions League. Schalke, Borussia Dortmund și Bayern Munchen au fost nevoite să capituleze în fața madrilenilor. Cu excepția meciului retur din sferturi, toate partidele au arătat supremația lui Sergio Ramos & co. asupra echipelor germane, încheindu-se cu scoruri categorice precum 6-1 la Gelsenkirchen, 4-0 la Munchen sau 3-0 la Madrid, în fața Borussiei Dortmund.

Răzbunarea a fost realizată. O poliță a fost plătită. Cel mai important, însă, jucătorii și fanii au scăpat de frica obsesivă care îi cuprindea atunci când sorții îi aduceau față în față pe Real Madrid și nemți. Frica de a pierde a fost înlocuită cu o încredere în propriile forțe crescută considerabil ca rezultat al umilinței provocate de Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo pe Allianz Arena. Este momentul nostru. Trebuie să îl savurăm și să îl completăm cu o finală de succes pe 24 mai, la Lisabona, în fața vecinilor de pe Vicente Calderon.

Articol semnat Marcu Czentye

Despre autor

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap