Eden Hazard mai aproape ca niciodata de Real Madrid. Si totusi …

Fostul international danez, Brian Laudrup a surprins ieri pe toata lumea cu declaratia sa legata de viitorul lui Eden Hazard: “Am vorbit cu Eden in urma cu cateva zile. Se pregateste de un transfer la Real Madrid si cred ca este o mutare buna, atat pentru el, cat si pentru Real Madrid”.

La scurt timp distanta a venit si confirmarea declaratiilor lui Hazard, care a lasat sa se inteleaga ca destinul sau va fi Real Madrid si ca visul i se va implini, in sfarsit: “Am contract cu Chelsea si sunt fericit acolo. Vom discuta, daca e sa plec, stiti cu totii care e destinatia mea preferata” a explicat starul belgian, marcator aseara in finala mica.

Paie pe foc a pus si Thibault Courtois, portarul care e dat de mai toata media spaniola ca si transferat la Real Madrid: “Oriunde merg eu, trebuie sa mearga si Hazard” a sunat declaratia pompoasa a lui Courtois.

AS a calculat astazi ca starul Belgiei a facut 10 declaratii prin care s-a autopropus la Real Madrid in ultimii doi ani si a confirmat de asemenea ca Eden ar fi mai aproape ca niciodata de Real Madrid.

Astazi, vine insa o informatie de la Paco Gonzalez, de la COPE, care explica situatia lui Hazard: “Chelsea i-a inchis momentan usa lui Hazard. Daca vrea sa plece belgianul va trebui sa-si ceara transferul asa cum a facut-o Bale inainte sa vina la Madrid. Neymar este prima tinta a Madridului, dar operatiunea pare imposibila. In timp ce Kane nu mai este un transfer de actualitate” a explicat Paco Gonzalez.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap